Työpaikkailmoitus 

Etsitkö näytönpaikkaa, tuntuuko että kapasiteettiä olisi laajemminkin? Haemme sinua 

 

Työympäristön turvallisuudesta kiinnostunutta henkilöä 

 

 

Löydä intohimosi turvallisuusalalta? 

Tule turvallisuusalan ammattilaiseksi BluePlan Oy:lle! Työssäsi täydennät omalla vahvalla osaamisellasi tiimiämme, toisaalta pääset hoitamaan itsenäisesti asiakasprojekteja, tukenasi ammattitaitoinen tiimimme.  Tehtäviisi kuuluu vastata omalla vahvuusalueellasi yrityksen sisäisestä koulutuksesta, vastavuoroisesti pääset kehittämään ammattitaitoasi tiimimme muiden jäsenten vahvuuksilla. 

 

Miksi BluePlan?  

BluePlanillä pääset mukaan uuden äärelle ja kehittämään uudenlaista palvelukonseptia teollisuuden turvallisuuspalveluiden saralla.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä sekä projekteja ja eritoten odotamme sinulta omaa näkemystäsi uuden palvelun tuottamiseen ja työtehtäviisi.    

Anna oma panoksesi ja tuota Mielenrauhaa aiheuttavaa turvaosaamista asiakkaillemme, yritykselle ja itsellesi.  

Vakuuta meidät itsenäsi ja tule yhdeksi tukipilariksi uuden palvelun tuottajaksi ja kehittäjäksi.  

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin 

Ylläpidät ja kehität aktiivisesti osaamistasi hankkimalla itsenäisesti tietoa koneturvaratkaisuista ja jaat oppimaasi ulkoisille ja sisäisille sidosryhmillemme. Kykenet laatimaan kustannusvertailuja ja turvallisuussuunnitelmia itsenäisesti sekä esittelemään ne vakuuttavasti eteenpäin.  Vaikka turvaratkaisut pohjautuvat standardeihin, kokemuksesi kautta pystyt löytämään luovia ratkaisuja suojauksiin, käyttämällä monipuolisesti eri suojaustapoja ja -menetelmiä. 

Eduksi katsomme jo omat hyvät asiakaskontaktisi ja laaja-alaisen Käytännön osaamisesi. 

Osaamisesi pohjana on insinöörin tai DI:n koulutus sekä vahva osaaminen käytännön työstä. Kenties Sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjaus- ja automaatiojärjestelmistä sekä kokemusta tuotannon kehitystehtävistä. Olet tottunut teknisten projektien vetäjä ja sinulla on vahvaa näkemystä ja kokemusta tuotannon prosesseista ja tuotantolaitteista. Tehtävä vaatii luovuutta, pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä sidosryhmien kanssa sekä joustavuutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen ja tarkka työskentelyote sekä kyky nopeaan päätöksentekoon asetettujen kriteerien ja tavoitteiden puitteissa. Odotamme sinulta hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.  

 

Tuotatko Mielenrauhaa aiheuttavaa turvaosaamista 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Saarola, toimitusjohtaja,  jari.saarola@blueplan.fi  Hakemukset  

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista

Sivukartta