Siirry sisältöön

FLEX IMPACT® Safety Gates

FLEX IMPACT® Safety Gates -tuoteperheen innovatiiviset turvaportit ovat löytäneet työympäristöön ympäri maailman! Työntekijät voivat halutessaan jättää pysäytysmerkin huomiotta, mutta heidän on pysähdyttävä ennen suljettua porttia! Portin avaaminen vaatii pysähtymisen ja tämä tapahtuma aktivoi myös tietoisuuden ympäristön vaarasta ja tarpeen katsoa tulevaa liikennettä.  Portit on helppo asentaa kaidejärjestelmän mihin kohtaan tahansa tai kulkuteiden päihin

FLEX IMPACT® Safety Gates tuotteet viimeistelevät kaidejärjestelmäsi ja nämäkin tuotteet ovat valmistettu laadukkaista, korkean suorituskyvyn synteettisistä materiaaleista, joka ei ruostu, pitää värinsä.

Selaa tästä PDF tuoteluetteloa

Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

 

FLEX IMPACT® Safety Gate porttien tuotesarja

SG Drop Gate

 

FLEX IMPACT® SG Drop Gate on turvaportti, joka on kehitetty erityisesti kohteisiin, joissa perinteistä saranaportin käytölle ei ole mahdollista.  FLEX IMPACT® SG Drop Gate turvaportti avautuu ylöspäin ja näin säästää tilaa portin molemmin puolin.

Kuten muutkin tämän sarjan turvaportit, SG Drop Gate on kätevä ratkaisu käytävien ja koneiden viereen estämään tahattoman pääsyn.

Turvaportti voidaan yhdistää joustavasti kaiteisiin ja kaidejärjestelmiin

SG Drop Gate sopii erinomaisesti käytettäväksi FLEX IMPACT® -kaidejärjestelmän kanssa. Turvaportin integrointi ylöspäin avautuvaan paikkaan sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on rajallisesti tilaa, mutta jotka ovat kuitenkin riittävän korkeita kääntöportille. Kaikki FLEX IMPACT® turvallisuustuotteet varmistavat sujuvan ja turvallisen liikkumisen tehdashalleissa ja varastoissa.

SG SWING Gate

 

FLEX IMPACT® SG Swing Gate, itsestään sulkeutuva turvaportti

FLEX IMPACT® SG Swing Gate on turvaportti, jonka voit avata molemmilta puolilta. On melko yleistä, että portti jätetään auki läpikulkemisen jälkeen ja näin avoimeksi jäänyt kulkutie jättää mahdollisuuden tahattomalle pääsylle vaaralliselle alueelle. SG Swing Gate sulkeutuu aina automaattisesti jousen avulla ja näin kaidejärjestelmä on aina umpinainen ja tahaton pääsy vaara-alueelle estyy.

SG Swing Gate sopii erinomaisesti käytettäväksi FLEX IMPACT® -kaidejärjestelmän kanssa. Kaikki FLEX IMPACT® turvallisuustuotteet varmistavat sujuvan ja turvallisen liikkumisen tehdashalleissa ja varastoissa.

SG SLIDING Gate

FLEX IMPACT® SG Slide Gate turvaportti, joka avautuu ja sulkeutuu liukuovella.

SG Slide Gate on turvaportti, joka avautuu ja sulkeutuu liukuovityyppisesti. Tämä turvaportti on helppo asentaa. Voit valita aukeamissuunnan asennuksen yhteydessä tai muuttaa sitä myöhemmin.  Turvaportti rullaa kevyesti lattian yli tukevalla pyörällä. FLEX IMPACT® SG Slide Gate -turvaportti on täydellinen ratkaisu estämään tahattoman pääsyn vaara-alueelle.

FLEX IMPACT® SG Slide Gate turvaportti on erinomainen ratkaisu ahtaisiin käytäviin ja tehdassaleihin ja myös SG Slide Gate integroituu saumattomasti FLEX IMPACT® kaidejärjestelmän kanssa.  Porttia on saatavissa kaikissa kaidejärjestelmän väreissä.

BB BELT Barrier

BB Belt Barrier

Hihnaneste on saatavana kahdessa pituudessa joko 5m tai 10m. Sen avulla voit nopeasti ja helposti sulkea alueen tai aukon ja näin estää tahattoman liikkumisen suljetulle alueelle

Helppo asentaa ja se näkyy erittäin turvallisesti

Molemmat turvavyötyypit voidaan helposti asentaa pylväisiin tai seiniin aina, kun riski on olemassa. Kun alueet ovat turvallisia jalankulkijoille, ne voidaan jättää avoimiksi. Kun alueella on liikennettä, vyö voidaan sulkea nopeasti, jotta jalankulkijat eivät pääse kävelemään suljetulle alueelle esim ajoneuvojen tiellä. Keltainen väri lisää näkyvyyttä turvallisuuden parantamiseksi. Hihnaneste on joustava ja helppokäyttöinen.

Integroituu saumattomasti muiden FLEX IMPACT® tuotesarjan tuotteiden kanssa.

Sovellusesimerkkejä

Sovellusesimerkkejä

 

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

  Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

  Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?

  15.2.2024

  Koneiden turvallisuus ja tekoäly on mielenkiintoinen aihe.  Kiinnostusta ei yhtään vähennä, jos esitämme kysymyksen ”Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?” Aihe sopii mielestäni erinomaisesti tähän hetkeen,…

  Lue lisää

  Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys

  30.12.2023

  Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys   On aika kirjoittaa aiheesta Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys, sillä Hätäpysäytys on ylivoimaisesti etsityin hakusana hakukoneissa koneiden turvallisuudessa ja luetuin aihealue BluePlan nettisivuilla.  Hätäpysäytys on myös…

  Lue lisää

  Mihin Step2Safety on tehty?

  4.12.2023

  Mihin Step2Safety on tehty?    Mihin Step2Safety on tehty ja miten minä hyödyn siitä?  Konedirektiivi 2006/42/EY ja siitä julkaistu uudistettu painos koneasetus 2023/1230/EU määrittelevät minimi vaatimukset koneiden turvallisuudelle.  Koneasetuksessa määritellään…

  Lue lisää

  BluePlan Oy

  Y-tunnus: 2784683-1
  Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
  Puhelin: +358 (0)40 840 3748
  Sähköposti:

  Tietosuojaseloste

  Vastuuvapauslauseke

  Turvallista osaamista

  Sivukartta