Siirry sisältöön

Ota yhteyttä: 040 840 3748

FLEX IMPACT® Safety Gates

FLEX IMPACT® Safety Gates -tuoteperheen innovatiiviset turvaportit ovat löytäneet työympäristöön ympäri maailman! Työntekijät voivat halutessaan jättää pysäytysmerkin huomiotta, mutta heidän on pysähdyttävä ennen suljettua porttia! Portin avaaminen vaatii pysähtymisen ja tämä tapahtuma aktivoi myös tietoisuuden ympäristön vaarasta ja tarpeen katsoa tulevaa liikennettä.  Portit on helppo asentaa kaidejärjestelmän mihin kohtaan tahansa tai kulkuteiden päihin

FLEX IMPACT® Safety Gates tuotteet viimeistelevät kaidejärjestelmäsi ja nämäkin tuotteet ovat valmistettu laadukkaista, korkean suorituskyvyn synteettisistä materiaaleista, joka ei ruostu, pitää värinsä.

Lataa tästä PDF tuoteluettelo

Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

 

FLEX IMPACT® Safety Gate porttien tuotesarja

SG Drop Gate

 

FLEX IMPACT® SG Drop Gate on turvaportti, joka on kehitetty erityisesti kohteisiin, joissa perinteistä saranaportin käytölle ei ole mahdollista.  FLEX IMPACT® SG Drop Gate turvaportti avautuu ylöspäin ja näin säästää tilaa portin molemmin puolin.

Kuten muutkin tämän sarjan turvaportit, SG Drop Gate on kätevä ratkaisu käytävien ja koneiden viereen estämään tahattoman pääsyn.

Turvaportti voidaan yhdistää joustavasti kaiteisiin ja kaidejärjestelmiin

SG Drop Gate sopii erinomaisesti käytettäväksi FLEX IMPACT® -kaidejärjestelmän kanssa. Turvaportin integrointi ylöspäin avautuvaan paikkaan sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on rajallisesti tilaa, mutta jotka ovat kuitenkin riittävän korkeita kääntöportille. Kaikki FLEX IMPACT® turvallisuustuotteet varmistavat sujuvan ja turvallisen liikkumisen tehdashalleissa ja varastoissa.

SG SWING Gate

 

FLEX IMPACT® SG Swing Gate, itsestään sulkeutuva turvaportti

FLEX IMPACT® SG Swing Gate on turvaportti, jonka voit avata molemmilta puolilta. On melko yleistä, että portti jätetään auki läpikulkemisen jälkeen ja näin avoimeksi jäänyt kulkutie jättää mahdollisuuden tahattomalle pääsylle vaaralliselle alueelle. SG Swing Gate sulkeutuu aina automaattisesti jousen avulla ja näin kaidejärjestelmä on aina umpinainen ja tahaton pääsy vaara-alueelle estyy.

SG Swing Gate sopii erinomaisesti käytettäväksi FLEX IMPACT® -kaidejärjestelmän kanssa. Kaikki FLEX IMPACT® turvallisuustuotteet varmistavat sujuvan ja turvallisen liikkumisen tehdashalleissa ja varastoissa.

SG SLIDING Gate

FLEX IMPACT® SG Slide Gate turvaportti, joka avautuu ja sulkeutuu liukuovella.

SG Slide Gate on turvaportti, joka avautuu ja sulkeutuu liukuovityyppisesti. Tämä turvaportti on helppo asentaa. Voit valita aukeamissuunnan asennuksen yhteydessä tai muuttaa sitä myöhemmin.  Turvaportti rullaa kevyesti lattian yli tukevalla pyörällä. FLEX IMPACT® SG Slide Gate -turvaportti on täydellinen ratkaisu estämään tahattoman pääsyn vaara-alueelle.

FLEX IMPACT® SG Slide Gate turvaportti on erinomainen ratkaisu ahtaisiin käytäviin ja tehdassaleihin ja myös SG Slide Gate integroituu saumattomasti FLEX IMPACT® kaidejärjestelmän kanssa.  Porttia on saatavissa kaikissa kaidejärjestelmän väreissä.

BB BELT Barrier

BB Belt Barrier

Hihnaneste on saatavana kahdessa pituudessa joko 5m tai 10m. Sen avulla voit nopeasti ja helposti sulkea alueen tai aukon ja näin estää tahattoman liikkumisen suljetulle alueelle

Helppo asentaa ja se näkyy erittäin turvallisesti

Molemmat turvavyötyypit voidaan helposti asentaa pylväisiin tai seiniin aina, kun riski on olemassa. Kun alueet ovat turvallisia jalankulkijoille, ne voidaan jättää avoimiksi. Kun alueella on liikennettä, vyö voidaan sulkea nopeasti, jotta jalankulkijat eivät pääse kävelemään suljetulle alueelle esim ajoneuvojen tiellä. Keltainen väri lisää näkyvyyttä turvallisuuden parantamiseksi. Hihnaneste on joustava ja helppokäyttöinen.

Integroituu saumattomasti muiden FLEX IMPACT® tuotesarjan tuotteiden kanssa.

Sovellusesimerkkejä

Sovellusesimerkkejä

 

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

Turvallisuuden lisääminen ei ole vain turva-aita vaarallisen koneen ympärillä ­– asiallinen koneen turvallistaminen lähtee hyvästä suunnittelusta

16.1.2020

Turva-aita on juuri niin hyvä kuin sen suunnittelutyö on ollut. Toisin sanoen, jos suunnittelu ei ole ollut ammattilaisen tekemää ja ammattitaitoista, turva-aita on vain aita, este, jolla pyritään estämään pääsy…

Lue lisää

Hihnakuljettimien turvallisuudesta kannattaa pitää huolta – Se säästää rahaa ja vähentää tapaturmia

24.9.2019

Hihnakuljetin on teollisuuden materiaalien siirtämisessä yleisin ja tärkein kuljetuslaite. Materiaalisiirtojen automatisoituessa hihnakuljettimien määrä jatkaa kasvamistaan ja samalla kasvaa tarve pitää kuljettimet turvallisena ja käyttövarmana.

Lue lisää

Hihnakuljettimien turvallistaminen

11.2.2019

  Hihnakuljettimet ovat kenties yksi vaarallisimmista kuljetinlaitteista teollisuudessa.  Tämä vaarattoman näköinen ja tuntuinen kuljetin sisältää kuitenkin monia vaarakohtia ja ehkä juuri ”vaarattoman näköinen” lisää kuljettimen vaarallisuutta.  Hihnakuljettimiakin on monen tyyppisiä…

Lue lisää

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista