Käytössä olevan koneen turvallistaminen

Käytössä olevan koneen turvallistamisessa on monta vaihtoehtoa ja tekotapaa, mutta lopputulos on ratkaisevaa: Turvallisuus on parantunut ja valitut toimenpiteet on tehty oikein.  Meiltä saat sertifioitua pätevyyttä, palvelua ja komponentit käytössä olevan koneen turvallistamiseen.

Turvallistaminen, miten toimia

Olemme tehneet kokemuksemme ja soveltuvien standardivaatimuksien pohjalta kysymyssarjan, jonka pohjalta saamme lähtötilanteen kartoitettua ilman asiakkaalle koituvia kustannuksia.  Tästä linkistä pääset varaamaan ajan koneturvallisuuden konsultointiin.  Voit myös lähettää viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tämän sivun alalaidasta.

Turvallistamiset tehdään aina asiakohtaisesti tarpeen mukaan.  Työskentelytapamme pohjautuu standardin SFS-EN ISO 12100 kolmen askeleen menetelmään, josta löydät lisätietoa täältä ja annamme turvallistamistöistämme vaatimustenmukaisuustarkastuksen todistukseksi tilaajalle.

Kokemuksia turvallistamisista

Kokemuksemme mukaan käytössä olevan koneen turvallisuuspuutteiden parantaminen onnistuu jo pienillä kustannuksilla.  Tärkeintä on tehdä oikeita asioita/ratkaisuja ja tehdä ne oikein, jolloin valitut toimenpiteet täyttävät ajankohdan vaatimuksen.

Turvallistamistöissä pitää olla näkemys mekaanisesta suojauksesta, sähkö ja automaatiosta sekä tapauskohtaisesti hydrauliikasta ja pneumatiikasta.  Pitää myös tiedostaa suojaukseen valittavien tuotteiden ominaisuudet ja soveltuvuus suunniteltuun kohteeseen.

Vastuullinen koneturvallisuustoimittaja antaa tilaajalle turvallisuuteen liittyvistä töistään vähintään vaatimustenmukaisuustarkastuksen todistukseksi tehdystä turvallistamistyöstä.  BluePlan Oy:ltä saat sertifioidun palvelun ja komponentit, käytössä olevan koneen turvallistamiseen ja annamme töistämme vaatimuksenmukaisuuden tarkastustodistuksen.

Haluatko lisätietoa turvallistamisesta?

Ota yhteys ja tehdään sinun tarpeittesi mukainen turvallisuuden parantamisen kokonaisratkaisu.

  BluePlan Oy

  Y-tunnus: 2784683-1
  Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
  Puhelin: +358 (0)40 840 3748
  Sähköposti:

  Tietosuojaseloste

  Vastuuvapauslauseke

  Turvallista osaamista

  Sivukartta