Flex ICE®  Joustava törmäyssuoja kylmiin tiloihin

Uutta - NEW  ICE Flex joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin

Flex Impact - joustavat törmäyssuojat on saanut uuden tuotesarjan ICE Flex joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin!

ICE Flex joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin tuotesarja on suunnattu jäähdytettyhin tiloihin, joita esiintyy paljon elintarviketeollisuudessa sekä elintarvikkeiden logistiikkaketjussa ja varastoinnissa, joissa ympäristölämpötila on jopa -30 °C .

ICE Flex joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin tuotesarja on tervetullut uutuus, sillä Kylmätiloissa on monia lisävaaraa aiheuttavia elementtejä mitä niin sanotuissa normaalissa työympäristön lämpötilassa ei ole.  Näitä ovat esimerkkinä: alhaisesta lämpötilasta johtuva työskentyajan lyhyys ja siitä johtuva kiire;  Vaatetuksesta johtuva käyttäjän motoriikan muutos; lasipintojen huurtumiset.  Nämä kaikki lisäävät riskiä vahingolle.

ICE Flex® tuotesarja, kuten muutkin Flex Impact tuotesarjan tuotteet, ovat ylivoimaisia törmäyssuojia elintarvike- ja hygieniatiloihin.  Ne ovat helppo pitää puhtaana, ylivoimaiset ruosteen ja korroosionkestävyys,aktiivinen suoja suojaa ajoneuvoa ja henkilöä.

 

Avaa tästä ICE Flex® tuoteluettelo

Avaa tästä Flex Impact tuoteluettelo

 


Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

ICE Flex® tuotteet

ICE Flex® joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin tuotesarja on suunnattu jäähdytettyhin tiloihin, joita esiintyy paljon elintarviketeollisuudessa sekä elintarvikkeiden logistiikkaketjussa ja varastoinnissa, joissa ympäristölämpötila on jopa -30 °C
Katso esittely ja testitapahtuma viereisestä videosta.
Meiltä myös saatavissa kattava valikoima elintarvike- ja hygeniatilojen koneturvallisuustuotteita alkaen turva-aidoista.

ICE Flex® TB400

 

 

ICE FLEX® TB 400 on putkenmuotoinen törmäyssuoja, jolla on vaikuttava joustavuus ja vakuuttava iskunkestävyys.  Tämä matala iskunkestävä törmäyssuoja kestää iskuja säilyttäen alkuperäisen muodon, ulkonäön ja ominaisuudet.

ICE FLEX® TB 400 on ihanteellinen vaihtoehto estämään tai pienentämään väärin kääntyvin trukkien tai ajoneuvolla aiheuttamille vahingoille ja poistavat tai pienentävät huomattavaa rakennuksille ja koneille aiheutuneita vahinkoja.

Nyt siis saatavana myös kylmiin tiloihin, joissa ympäristölämpötila on jopa -30 °C

 

 

ICE Flex® TB400 Plus

 

ICE FLEX® TB400 Plus Joustava Törmäyssuoja kylmiin tiloihin, Vahva suojakaide, joka suojaa ihmisiä trukkien ja ajoneuvojen iskuilta.

ICE FLEX® TB 400 Plus on TB 400:n ja HP Plus-käsikaiteen yhdistelmä. Tällä yhdistelmällä saamme ihanteellisen suojan jalankulkijoiden suojaamiseksi lujuuden, että korkeuden suhteen. TB 400 Plus -törmäyssuoja on erittäin iskunkestävä ja törmäyksen jälkeen tämäkin suoja säilyttää alkuperäisen muodon, ulkonäön ja ominaisuudet. ICE Flex TB 400 Plus on kevyt, modulaarinen ja helppo asentaa.

 

 

ICE Flex® TB400 Douple

 

ICE FLEX® TB 400 Double, Kaksinkertaista suojaa raskaampien ajoneuvojen törmäyksille

ICE FLEX® TB 400 Double on kaksinkertaisen törmäyssuoja, joka muistuttaa tiiviisti suojusta, joka kulkee jalankulkijoiden suojaamisessa ajoneuvojen törmäyksiltä. ICE FLEX® TB 400 Double koostuu kahdesta yhdensuuntaisesta vaakasuorasta putkesta, jotka on sijoitettu toistensa päälle ja jotka ovat vielä tuettu keskeltä. Tämä rakenne antaa ICE FLEX®TB 400 Douple törmäyssuojalle lisää kestävyyttä iskuja vastaan, mutta tietysti myös lisää suojauskorkeutta.

Ihanteellinen törmäyssuoja vilkasliikenteisille trukki- tai AVG-väylille.

 

ICE FLEX® BO Impact

 

ICE FLEX® BO Impact -suojatolppa on kustannustehokkain törmäyssuojatolppa kohteisiin, joissa esiintyy usein törmäyksiä, kuten ovien, kulkutien, kulmien ja koneiden läheisyydessä.

ICE FLEX® BO Impact suojatolpat saat useissa väreissä, kuvioissa ja väriyhdistelmissä. Tämä tekee niistä erittäin helposti havaittavia.  ICE FLEX® BO Suojatolppia voi käyttää yksinään tai lisäsuojana muiden ICE FLEX® tuotteiden kanssa, törmäyksille alttiissa paikoissa.

ICE FLEX® BO Impact käytetään suojaamaan teollisuusovia, kulmia, seinämiä, sähkökeskuksia ja -kojeita ja koneita törmäyksiltä, joihin liittyy rajoitettuja nopeuksia.

ICE FLEX® RackBull

 

ICE FLEX® RackBull -

ICE FLEX RackBull®- Kuormalavahyllyjen pylväiden törmäyssuoja kylmiin tiloihin, sopii kaikkien valmistajien kuormalavahyllypylväisiin.

ICE FLEX RackBull® on innovatiivinen kuormalavahyllypylväiden suojausjärjestelmä saatavissa myös kylmiin tiloihin.  Johtuen yhtenäisen kansainvälisen standardin puuttumisesta, kuormalavahyllyjen pylväiden äärimitoissa, on yrityksille erittäin vaikeaa löytää suojaa, joka sopisi eri kokoisille kuormalavahyllypylväille.

ICE FLEX RackBull®käsittelee tätä innovatiivisella tavalla ja nyt tämä innovaatio on saatavissa myös ääriolosuhteisiin, aina jopa ympäristölämpötilalle -30 °C

ICE FLEX® KP

 

ICE FLEX® KP-sarja

ICE FLEX KP- on yksinkertainen suoja pilareille ja tolpille kylmiin tiloihin.

ICE FLEX® KP on kustannustehokas ja helppo asentaa pylväiden ympärille, joka suojaa sekä rakenteita että työkoneita tehokkaasti vaurioilta.  Nyt siis saatavissa myös kylmiin olosuhteisiin aina ympäristölämpötilalle -30 °C asti.

ICE FLEX® RackEnd

 

ICE FLEX® Rack End

ICE FLEX® Rack End on yksinkertainen suoja pilareille ja tolpille kylmiin tiloihin.

ICE FLEX® Rack End on kustannustehokas kuormalavahyllyjen päätysuoja, kun riski katsotaan kohdistuvan pääasiassa kuormalavahyllyjen kulmiin.  Kulmat ja nurkat ovatkin varastoissa suurimman riskin omaavia törmäyspaikkoja.

Voidaankin sanoa, että ICE FLEX® Rack End on kuormalavahyllyjen päätyjen perussuoja.

Nyt siis saatavissa myös kylmiin olosuhteisiin aina ympäristölämpötilalle -30 °C asti.

ICE FLEX® Flip

 

ICE FLEX® Flip joustava törmäyssyoja kylmiin olosuhteisiin.

ICE FLEX® Flip suoja ovat ihanteellisia ratkaisu seinien ja jalkalistojen suojaamiseksi
iskuilta, jotka tapahtuvat lattianpinnan tasossa.

Ne toimivat myös renkaiden ohjaimina tai pysäyttiminä, kuten trukeille ja siirtovaunuille esimerkiksi suojaamaan kulmia, seinämiä, sähkökeskuksia ja -kojeita ja koneita törmäyksiltä, joihin liittyy rajoitettuja nopeuksia.

Tätä tuotetta on helppo yhdistellä muiden ICE Flex tuotteiden kanssa.

Nyt siis saatavissa myös kylmiin olosuhteisiin aina ympäristölämpötilalle -30 °C asti.

ICE FLEX® GoalPosts

 

ICE FLEX® GoalPosts joustava törmäyssyoja kylmiin olosuhteisiin.

ICE FLEX® GoalPosts suoja ovat ihanteellisia ratkaisu nostoovien ja kulkuaukkojen suojaamiseksi
iskuilta, jotka tapahtuvat ajoneuvojen vaikutuksesta.

ICE FLEX® Goal Posts on tunneleiden ja lastausaukkojen on joustava korkeusrajoitin, joka suojaa tunnelit, portit, katokset, välitasot, työtasot ja sillat ajoneuvojen törmäyksiltä.  ICE FLEX® Goal Posts on saatavana eri kokoluokissa, joita pystytään joustavasti asentamaan aukkoihin.

Käyttökohteita kuormalavahyllyjen tunnelit/-ajo aukot,  oviaukot, suuret portit, lastaussillat, nosto-ovet, automaattiovet, teollisuusovet, pikarullaovet, teollisuusovet, taitto-ovet, kangasnosto-ovet, lamellinosto-ovet, taitto-ovet, kangasnosto-ovet, kuormausjärjestelmät, kuormaussillat, kuormaustilat,  jne suojaus sekä varoitus. Mahdollista varustaa hälytyslaitteella (ääni/valo)

Nyt siis saatavissa myös kylmiin olosuhteisiin aina ympäristölämpötilalle -30 °C asti.

ICE FLEX Series® on innovatiivinen joustavat törmäyssuojat kylmiin tiloihin tuotesarja kylmiin olosuhteisiin aika ympäristölämpötiloille -30 °C asti ja täydentää Flex Impact tuotesarjaa kattamaan vaativammatkin suojauskohteet.

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

    Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

    Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?

    15.2.2024

    Koneiden turvallisuus ja tekoäly on mielenkiintoinen aihe.  Kiinnostusta ei yhtään vähennä, jos esitämme kysymyksen ”Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?” Aihe sopii mielestäni erinomaisesti tähän hetkeen,…

    Lue lisää

    Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys

    30.12.2023

    Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys   On aika kirjoittaa aiheesta Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys, sillä Hätäpysäytys on ylivoimaisesti etsityin hakusana hakukoneissa koneiden turvallisuudessa ja luetuin aihealue BluePlan nettisivuilla.  Hätäpysäytys on myös…

    Lue lisää

    Mihin Step2Safety on tehty?

    4.12.2023

    Mihin Step2Safety on tehty?    Mihin Step2Safety on tehty ja miten minä hyödyn siitä?  Konedirektiivi 2006/42/EY ja siitä julkaistu uudistettu painos koneasetus 2023/1230/EU määrittelevät minimi vaatimukset koneiden turvallisuudelle.  Koneasetuksessa määritellään…

    Lue lisää

    BluePlan Oy

    Y-tunnus: 2784683-1
    Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
    Puhelin: +358 (0)40 840 3748
    Sähköposti:

    Tietosuojaseloste

    Vastuuvapauslauseke

    Turvallista osaamista

    Sivukartta