BluePlan Oy

BluePlanin henkilökunta omaa vahvan taustan kappaleenkäsittelytuotannosta laajalla teollisuuden alalla. Meillä on kokemusta seuraavista tuotantolaitoksista: Metalliteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus, Elintarviketeollisuus, Huonekaluteollisuus, Betoniteollisuus, Paperi- ja Selluteollisuus, Muoviteollisuus.

Laaja kokemus eri tuotantoaloilta antaa vahvan pohjan soveltaa ja kehittää juuri Sinun tarpeisiisi parhaimman ratkaisun, optimaalisilla kustannuksilla ja huippuunsa hiotulla käytettävyydellä.

Laaja-alainen osaaminen koneturvallisuudesta

Toiminnallinen turvallisuus perustuu pitkälti hyvään käytettävyyteen ja ymmärrykseen asettua konetta tai tuotantolinjaa käyttävän henkilön asemaan. Turvallisuus ja käytettävyys kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä ja laitteet tulisikin suunnitella lähtökohtaisesti tuoteturvallisiksi.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus antaa meille hyvän lähtökohdan olla mukana uusien tuotantokonseptien suunnittelussa ja tilanteissa, joissa etsitään ratkaisuja tuotantolinjojen kapasiteetin nostamiseksi, tuotantolinjan tai koneen modernisoinneissa.

Oikeanlaisilla ratkaisuilla säästetään selvää rahaa ja aikaa!

Kuinka voimme auttaa?

Erikoisosaamisemme

sertifikaatti

Mitä teemme

Caset - tulossa pian!

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista

Sivukartta