BluePlan Oy

BluePlanin henkilökunta omaa vahvan taustan kappaleenkäsittelytuotannosta laajalla teollisuuden alalla. Meillä on kokemusta seuraavista tuotantolaitoksista: Metalliteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus, Elintarviketeollisuus, Huonekaluteollisuus, Betoniteollisuus, Paperi- ja Selluteollisuus, Muoviteollisuus.

Laaja kokemus eri tuotantoaloilta antaa vahvan pohjan soveltaa ja kehittää juuri Sinun tarpeisiisi parhaimman ratkaisun, optimaalisilla kustannuksilla ja huippuunsa hiotulla käytettävyydellä.

Laaja-alainen osaaminen koneturvallisuudesta

Toiminnallinen turvallisuus perustuu pitkälti hyvään käytettävyyteen ja ymmärrykseen asettua konetta tai tuotantolinjaa käyttävän henkilön asemaan. Turvallisuus ja käytettävyys kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä ja laitteet tulisikin suunnitella lähtökohtaisesti tuoteturvallisiksi.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus antaa meille hyvän lähtökohdan olla mukana uusien tuotantokonseptien suunnittelussa ja tilanteissa, joissa etsitään ratkaisuja tuotantolinjojen kapasiteetin nostamiseksi, tuotantolinjan tai koneen modernisoinneissa.

Oikeanlaisilla ratkaisuilla säästetään selvää rahaa ja aikaa!

Kuinka voimme auttaa?

Erikoisosaamisemme

Certified Machinery Safety Expert (TϋV Nord) on ilmoitetun laitoksen myöntämä sertifikaatti koneturvallisuuden osaamisesta. Lisäksi meillä on laaja-alainen kokemus erilaisten tuotantokoneiden turvallistamisprojekteista, hyvin laajalta teollisuusaloilta elintarviketeollisuudesta raskaaseen metalliteollisuuteen.

sertifikaatti

Mitä teemme

Olemme erikoistuneet haastavaan käytössä olevien koneiden turvallistamisiin ja koneturva auditointeihin.  Käytössä olevien koneiden kohdalla pitkä kokemus koneenrakennuksen historiasta tuo poikkitieteellistä näkemystä eri turvallistamisratkaisujen hyödyntämisessä.

Meidän riskienarvioinnit eivät jää toteamiseen "suojattava", vaan ne sisältävät aina myös tarkat mitoitus ja toimintaohjeet, lisättynä jäännösriskin arvioinnilla.  Tämä on tärkeää, tekee turvallistamisen sitten BluePlan Oy, Asiakas itse tai kolmas osapuoli.

Toimimme myös koneenrakentajien tukena uusien koneiden turvallistamisratkaisuissa ja CE-merkinnässä.

Caset !

Kunnioitamme asiakkaidemme toivomusta ja emme julkaise Asiakkaidemme nimiä tai case-kuvauksia.  Vanhimmat turvallistamiskoneet ovat olleet sodanaikaisia 1940-luvulta ja uusimmat auditoidut juuri käyttöön otettuja.  Kuvaavaa on, että tilaaja haluaa ulkopuolisen arvion koneen tai koneidensa koneturvallisuuden tilasta tueksi käyttöasetuksen velvoitteeseen.

Ota yhteyttä ja kuvaile teidän tarve.  Uskon, että pystymme kertomaan esimerkinomaisesti teidän tarpeen case-tapauksen.

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista

Sivukartta