FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmä

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmä henkilökulun ohjaukseen.  Työympäristössä ja erityisesti varastoissa liikkuu ihmisiä ja nopeasti liikkuvia ajoneuvoja, kuten trukkeja.  Tämän liikenteen erottaminen on välttämätöntä onnettomuusriskin pienentämiseksi.  Tämän löytyy erinomaisia ratkaisuja FLEX IMPACT® kaidejärjestelmästä.  Näillä iskuja vaimentavilla innovatiivisilla tuotteilla erotat henkilöliikenteen ajoneuvo liikenteestä.  Saatavissa kolmea eri versiota, kevyestä raskaaseen ja useita kaidevärejä, myös pimeässä heijastava fluorisoiva kaidemalli, kaksi tai kolmekaiteisena.

Fluorisoiva nauha ei ole heijastin eikä vaadi sähköistä kytkentää. Fluorisoiva nauha imee ympäristöstä valoa ja näyttää valkoiselta, kun alue on hyvin valaistu. Jos valaistus katoaa, fluorisoivat nauhat jäävät hehkumaan noin puolen tunnin ajan, jolloin työntekijöillä on runsaasti aikaa siirtyä turvallisesti kokoontumispisteille.

FLEX IMPACT®  Monipuolinen kaidejärjestelmä voidaan varustaa usealla eri porttimallilla, jotka estävät tahattoman pääsyn liikennealueelle.  Kaidejärjestelmä on valmistettu laadukkaista, korkean suorituskyvyn synteettisistä materiaaleista, joka ei ruostu, pitää värinsä, joustavuutensa ansiosta pysyy erittäin hyvin lattiassa kiinni.

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmä henkilökulun ohjaukseen soveltuu hyvin myös välitasojen/tasojen kaideratkaisuiksi, estämään putoamisen.

Selaa tästä PDF tuoteluetteloa

Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmän tuotevalikoima

HD LIGHT

 

FLEX IMPACT®  HD-Light on täydellinen käsikaide jalankulkijoiden ohjaamiseksi ja erottamiseksi liikenteestä. HD Light -kaide on erinomainen vaihtoehto turvallisuuden lisäämiseksi, kun lattiamerkinnät ja muut opastukset eivät ole riittäviä.  Nykypäivän työympäristössä on paljon liikennettä ja työtahti on nopea.  Työntekijät siirtyvät mahdollisimman nopeasti ja lyhintä reittiä, jolloin ainoa jalankulkuliikennettä ohjaava menetelmä on fyysinen kaidejärjestelmä.  FLEX IMPACT®  HD-Light kaidejärjestelmä pakottaa liikenteen kulkemaan suunniteltuja  reittejä ja näin estää onnettomuuksia.

Käyttö: HD-Lighta käytetään jalankulkijoiden ohjaamiseen varastoissa, tehdashalleissa, välitasoilla, joissa on putoamisen vaara tai vaara joutua ajoneuvo liikenteen reitille.

 

HD MEZZA

 

 

FLEX IMPACT®  HD Mezza on erinomainen valinta korkeimpien paikkojen kaidejärjestelmäksi.  HD Mezza poikkeaa HD-Light kaiteesta kaiteen lattiarajassa olevan ns potkulevyllä.  Tämä levy täyttää hoito- ja välitasoilla vaadittavan suojausmääräyksen.

Tämän lisäksi alareunassa oleva ylimääräinen jalkalista alentaa liukastumisriskiä kaiteen alla. Korkeilla alustoilla on aina suurempi riski, että jalankulkijat, esineet tai käsikäyttöiset työkalut liukuvat ja putoavat alas. Iskunkestävä lista kaidetolppien välissä estää esineiden ja ihmisten tahatonta liukumista vaaralliselle puolelle.

 

 

FE FENCE

 

Koneturva-aidat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta hartsista joustavuuden varmistamiseksi Aita on kustannustehokas vaihtoehto metalliaidoille. Erityinen lasikuituvahvistettu hartsi antaa joustavuuden aidoille ja palauttaa ne alkuperäiseen muotoonsa iskun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että se vaatii vähemmän huoltoa kuin metalliaidat. Aidat on suunniteltu nopeaan ja helppoon asennukseen.

Erityishuomio ruostumattomuus ja sähköä johtamaton materiaali, joka tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen erityisesti muuntamotilojen tai vastaaviin suojauksiin.

 

 

HP PLUS

HP Plus -kaidejärjestelmä on FLEX IMPACT ® -kaidejärjestelmän vahvin versio. Lisäämällä kolmannen vaaka- ja tukevamman tolpan kaide pystyy vaimentamaan voimakkaampia iskuja.

Tämä tekee FLEX IMPACT ® HD Plus kaidejärjestelmästä tukevan, poistamatta kuitenkaan FLEX IMPACT ® tuotteiden hyviä ominaisuuksia kuten ruostumattomuus, pitää värinsä, joustavuutensa ansiosta pysyy erittäin hyvin lattiassa kiinni.

 

HT TUNNEL WALL FIX

 

FLEX IMPACT®  HT-Tunnel suojausjärjestelmän seinäkiinnitteinen versio on hyvin samanlainen kuin vapaasti seisova versio, mutta se tolppa on liitetty seinään yläpuolelta. FLEX IMPACT®  HT-Tunnel on ihanteellinen ratkaisu jalankulkualueille, jotka kulkevat seinän vieressä ja yläpuolelta on mahdollista tippua tavaroita.  Tunnelin saa myös umpikatettuna, jolloin tippuvan tavaran koko voi olla pienempi. FLEX IMPACT®  HT-Tunnel fyysiset ominaisuudet ovat samanlaiset kuin muissakin FLEX IMPACT®  tuotteissa

FLEX IMPACT®  HT-Tunnel luo myös näkyvän esteen estääkseen ajoneuvojen pääsyn jalankulkualueille. Iskun jälkeen joustavat kaiteet palautuvat alkuperäiseen muotoonsa ja säilyttävät suojaavat ominaisuudet.

 

HT TUNNEL FREE STANDING

 

FLEX IMPACT®  HT-Tunnelsta on myös ns  vapaasti seisova kaidejärjestelmä joka on suunniteltu suojaamaan kävelykatuja ja sopii erinomaisesti turvallisen kulun luomiseksi pinottujen tavaroiden väliin. Kummallakin puolella olevat joustavat pylväät estävät putoavien tuotteiden kaatumisen jalankulkijoiden päälle. Helpon asennettavuuden ja siirrettävyyden johdosta vapaasti seisova tunneli on nopea ottaa käyttöön aina kun se on tarpeen ihmisten suojaamiseksi putoavilta tuotteilta.

FLEX IMPACT®  HT-Tunnel luo myös näkyvän esteen estääkseen ajoneuvojen pääsyn jalankulkualueille. Iskun jälkeen joustavat kaiteet palautuvat alkuperäiseen muotoonsa ja säilyttävät suojaavat ominaisuudet. Lisäsuojaa antaa korkeat pylväät.

 

 

 

Sovellusesimerkkejä

Sovellusesimerkkejä

Sovellusesimerkkejä

 

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

Marko Kreus (KTM) aloittaa Blueplan Oy:llä 1.9.2023 myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan tehtävissä

1.9.2023

Nimitysuutinen Blueplan Oy / Step2Safety   Marko Kreus (KTM) aloittaa Blueplan Oy:llä 1.9.2023 myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan tehtävissä.   Kreusilla on taustanaan monipuolinen myynnin, asiakkuuksien kehittämisen ja projektien johtamisen kokemus.…

Lue lisää

Step2Safety integroi tärkeimmän tiedon

10.8.2023
Step2Safety integroi tärkeimmän tiedon. Koneiden turvallisuusjohtaminen.

Step2Safety integroi tärkeimmän tiedon Kun katsoo otsikon kuvaa, alkaa koneiden riskienhallinta hahmottumaan.  Tässä on horisontaalisia elementtejä ja myös jokaisen toimijan vertikaaliset elementit.  KESKIÖSSÄ ON TÄRKEIN -TURVALLINEN KONE, NOLLA TAPATURMAA. Step2Safety…

Lue lisää

Hihnakuljettimien turvallisuudesta kannattaa pitää huolta – Se säästää rahaa ja vähentää tapaturmia

24.7.2023

Hihnakuljetin on teollisuuden materiaalien siirtämisessä yleisin ja tärkein kuljetuslaite. Materiaalisiirtojen automatisoituessa hihnakuljettimien määrä jatkaa kasvamistaan ja samalla kasvaa tarve pitää kuljettimet turvallisena ja käyttövarmana.

Lue lisää