FLEX IMPACT® Joustava Törmäyssuoja

FLEX IMPACT® Joustavista törmäyssuojista löydät kattavan suojausvalikoiman varastojen ja työympäristön suojauksiin.  Joustavia törmäyssuojia (Safety Barriers) käytetään estämään ajoneuvoliikenteen aiheuttamat vaarat.  Nimensä mukaisesti (FLEX IMPACT® ) joustava törmäyssuoja ottaa vastaan iskun joustavasti ja kuolettaa liike-energia turvallisesti.  Näin törmäys ei aiheuta lisävahinko törmäävään ajoneuvoon, törmäyssuoja pysyy tukevasti lattiassa kiinni, liike pysähtyy joustavasti jolloin kuljettajan loukkaantumisriskit pienenevät huomattavasti.

Kaikki joustavat törmäyssuijat, ihan pienimmästä TB Mini mallista lähtien, absorboivat törmäyksen energian, mikä minimoi myös vaikutuksen aiheuttaneen kohteen vahinkoja. Joustavat törmäyssuojat säilyttävät myös törmäyksen jälkeen niiden ominaisuudet, ulkonäön ja muodon.

 

Avaa tästä ICE Flex® tuoteluettelo

Avaa tästä Flex Impact tuoteluettelo

FLEX IMPACT® Joustava Törmäyssuoja tuotevalikoima

TB MINI

 

FLEX IMPACT® Joustava Törmäyssuoja TB Mini on pienin ja kevyin iskunsuojaussarja, joka on suunniteltu käytettäväksi kevyillä pyörillä varustetuilla kulkuvälineille aina 1.000kg asti, joilla on pieni vaaratekijä, rajoitettu nopeus sekä suojan korkeus ei ole tärkeä tekijä.

Tämä este koostuu yksittäisestä putkesta, joka on matalalla lattiasta. Erinomainen ja kustannustehokas valinta rullakkohäkkien tai vastaavien aluesuojaukseen.  TB Mini on myös nopea ja helppo asentaa.

 

TB MINI DOUBLE

 

Joustava Törmäyssuoja TB Mini Double on muotoilultaan samanlainen kuin TB Mini, mutta lisättynä yhdellä pääliputkella.

 

TB Mini Double on riittävän vahva suojaamaan kevyiltä pyörillä varustetuilta esineiltä, ​​kuten säiliöiltä, ​​kuormalavoilta, rullakoilta ja vaunuilta. Helppo ja nopea asentaa.

 

TB 200

Joustava Törmäyssuoja TB 200 on matalin malli ja sen pääasiallisin käyttötarkoitus on toimia pyöränohjaimena tai pyöränsuuntaajana. Tämä tuote valitaan usein estämään ajoneuvoja ylittämästä jalankulkualueiden ja liikennealueiden välisiä rajoja.  Vahvaa kulunohjausta, joka täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Törmäyksen jälkeen TB 200 säilyttää sekä muodon että ulkonäön. TB 200 on kevyt ja modulaarinen, joten se on helppo asentaa kuten muutkin FLEX IMPACT®  tuotteet.  Luokittelupaino n. 3.000kg

 

TB 260

Joustava Törmäyssuoja TB 260 on samankaltainen tuote kuin TB 400, mutta se on rakenteeltaan matalampi. Alempi painopiste lisää lujuutta. Tämä törmäyssuoja on ihanteellinen suoja trukkien kääntyessään mahdollisesti aiheuttaviin vaaroihin. Matalalla oleva putki estää tavaroiden tai kuormalavojen liukumisen esteiden alle ja vaurioitumisen tai vahingoittumisen koneisiin tai laitteisiin.

Tehokas törmäyssuoja matalatehoisilta ajoneuvoilta, kuten varastotrukit.

Kaikki FLEX IMPACT® -esteet on suunniteltu imemään iskuja ja palaamaan alkuperäiseen muotoonsa ja näkyvät kaatumisen jälkeen menettämättä mitään kestäviä ominaisuuksiaan. TB 260: n pienestä putken halkaisijasta huolimatta se tarjoaa huomattavan suojan ja on ihanteellinen este ajoneuvoille, kuten trukeille.  Luokittelupaino n 3.000kg.

 

TB 260 PLUS

Joustava Törmäyssuoja TB 260 Plus-suoja on samanlainen kuin TB 400 Plus, mutta sen suojaputki on matalammalla. Alempi painopiste lisää lujuutta.  Matalalla oleva putki estää tavaroiden tai kuormalavojen liukumisen esteiden alle ja vaurioitumisen tai vahingoittumisen koneisiin tai laitteisiin, kun taas kaksinkertainen käsijohto/-kaide lisää jalankulkijoiden turvallisuutta.

Tämä este on ihanteellinen jalankulkijoiden ja liikennealueiden erottamiseen, ihmisten, ajoneuvojen ja laitteiden suojaamiseen. Modulaarinen rakenne tarkoittaa, että asennus on nopeaa ja helppoa, ja sitä voidaan mukauttaa yrityksesi kasvun ja muutosten myötä.  Luokittelupaino n 3.000kg.

 

TB 260 PLUS FENCE

Joustava Törmäyssuoja TB 260 Plus Fence on innovatiivinen tuote yhdistettynä liikenteen törmäyssuojaa ja koneturvallisuudesta tuttuja suojausvaatimuksia.  Tämä yhdistelmä on erinomainen ratkaisu nykypäivän varastoihin ja tuotantotiloihin, joissa tilankäyttö on tehokasta ja näin ajoneuvo- ja henkilöliikenne kulkevat lähellä toisiaan.

Suojaan sisäänrakennettu aita on valmistettu lasikuituvahvisteisesta hartsista ja toimii turvasuojana jalankulkijoiden ja koneiden välillä. Tämä minimoi sen riskin, että ihmiset joutuvat kiinni koneisiin tai koneisiin, joita luvaton henkilökunta muuttaa.

Joustavuutensa vuoksi se vaatii vähemmän huoltoa kuin tavanomaiset metalliaidat. FLEX IMPACT® Liikenne-esteet on erittäin helppo asentaa ja ne voidaan konfiguroida työympäristön erityisvaatimusten mukaan

 

 

TB 260 DOUBLE

Joustava Törmäyssuoja TB Double 260 on nimensä mukaisesti kaksinkertainen perusmalliin TB 260 verrattuna.  Vaakasuoraan asennetulla lisäsuojaputkella saadaan suojaan korkeutta ja tekee suojasta erittäin lujan.  Kaksinkertaisen rakenteensa vuoksi TB 260 Double muistuttaa läheisesti perinteisiä suojakaiteita, lisättynä tietysti rakenteen joustavuudesta tulevat kiistattomat hyödyt, sekä ruostumattomuuden.

Kuten kaikki FLEX IMPACT®  tuotteen, koostuu TB 260 Double yksinkertaisista moduuleista, joista pystytään rakentamaan hyvin erilaisia ja kokoisia suojauksia kohteen mukaan.

Ihanteellinen suojausvaihtoehto vilkkaasti liikennöityihin varastoihin.

 

TB 260 DOUBLE PLUS

Joustava Törmäyssuoja TB 260 Double:n tavoin TB 260 Double Plus tarjoaa lisäsuojaa raskaampien ajoneuvojen iskuilta. Ero TB 260 Douple suojaan on, että TB 260 Double Plus on varustettu yhdellä käsijohteella, joka tekee suojasta korkeamman.   Huomioi kaikkien Plus-tuotteiden osalta, että käsijohteita on saatavissa monenlaisella värityksellä, sekä Fluorisoivasta materiaalista, jolloin ns "Black out" tilanteessa käsikaide heijastaa pimeässä turvallisen tien ulos.

Kaksoisputkien ja kaideyhdistelmä tekee tästä erittäin kestävän ja monikäyttöisen suojan tuotanto- ja varastotiloihin.  Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että FLEX IMPACT®-suojat ovat erittäin tehokas turvallisuusratkaisu. Esteiden modulaarinen muotoilu tekee niistä helppoa asentaa ja mukauttaa liiketoimintasi mukaiseksi.

 

TB 400

 

FLEX IMPACT® TB 400 on putkenmuotoinen törmäyssuoja, jolla on vaikuttava joustavuus ja vakuuttava iskunkestävyys.  Tämä matala iskunkestävä törmäyssuoja kestää iskuja säilyttäen alkuperäisen muodon, ulkonäön ja ominaisuudet.

TB 400 on ihanteellinen vaihtoehto estämään tai pienentämään väärin kääntyvin trukkien tai ajoneuvolla aiheuttamille vahingoille ja poistavat tai pienentävät huomattavaa rakennuksille ja koneille aiheutuneita vahinkoja.

ISO 17025

TB 400: ta käytetään seinien, koneiden ja infrastruktuurien suojaamiseen kuorma-autojen, trukkien tai muiden rajoitettujen nopeuksien ajoneuvojen törmäyksiltä, kohdissa joissa korkeus ei ole tärkeää.

Tuote on ISO 17025 standardin mukainen.

TB 400 PLUS

FLEX IMPACT® Joustava Törmäyssuoja TB 400 Plus, Vahva suojakaide, joka suojaa ihmisiä trukkien ja ajoneuvojen iskuilta.

FLEX IMPACT® TB 400 Plus -polymeerisuoja on TB 400:n ja HP Plus-käsikaiteen yhdistelmä. Tällä yhdistelmällä saamme ihanteellisen suojan jalankulkijoiden suojaamiseksi lujuuden, että korkeuden suhteen. TB 400 Plus -törmäyssuoja on erittäin iskunkestävä ja törmäyksen jälkeen tämäkin suoja säilyttää alkuperäisen muodon, ulkonäön ja ominaisuudet. TB 400 Plus on kevyt, modulaarinen ja helppo asentaa.

TB 400 Plus -laitetta käytetään kulkuteiden eristämiseen ja jalankulkijoiden suojaamiseen kaikenlaisien trukkien tai muiden rajoitetun nopeuden ajoneuvojen varten.

TB 400 PLUS FENCE

TB 400 Plus Fence, Tehokas törmäyssuoja yhdistettynä turva-aidalla

TB 400 Plus Fence-suoja tarjoaa samat joustavat iskunvaimennusominaisuudet kuin TB 400: n lisämausteena sisäänrakennetulla turva-aidalla. TB 400 -suojaputki antaa erinomaisen suojan kohteissa, joissa on vaara ajoneuvojen tai trukkien aiheuttamille iskuille.  Sisäänrakennetulla aidalla suojaudutaan esim putoavia/sinkoutuvia esineitä vastaan kohteissa, jotka ovat lähellä vaara aiheuttavaa kohdetta. Aidat on valmistettu joustavista materiaaleista, jotta minimoidaan iskujen aiheuttamat vahingot.

Joustava törmäyssuoja, jossa on sisäänrakennettu turva-aita

Kaikki FLEX IMPACT® -törmäyssuojat on suunniteltu erityisesti törmäysten aiheuttaman iskun vaimentamiseeni. Ominaisuudet vähentävät iskun vaikutuksen voimaa, minimoi ajoneuvojen ja niiden kuljettajien vahingot. Iskun jälkeen este palaa alkuperäiseen muotoonsa ja säilyttää kaikki lujuuteen sekä iskujen vaimentamisen ominaisuudet. Nämä joustavat törmäyssuojat/turvakaiteet, joissa on integroidut turva-aidat, ovat helposti asennettavissa. Modulaarinen muotoilu mahdollistaa helpon laajennettavuuden tai jopa siirtämisen työpaikalla uuteen kohteeseen.

TB 400 DOUBLE

TB 400 Double, Kaksinkertaista suojaa raskaampien ajoneuvojen törmäyksille

TB 400 Double on kaksinkertaisen törmäyssuoja, joka muistuttaa tiiviisti suojusta, joka kulkee jalankulkijoiden suojaamisessa ajoneuvojen törmäyksiltä. TB 400 Double koostuu kahdesta yhdensuuntaisesta vaakasuorasta putkesta, jotka on sijoitettu toistensa päälle ja jotka ovat vielä tuettu keskeltä. Tämä rakenne antaa TB 400 Douple törmäyssuojalle lisää kestävyyttä iskuja vastaan, mutta tietysti myös lisää suojauskorkeutta.

Ihanteellinen törmäyssuoja vilkasliikenteisille trukki- tai AVG-väylille.

Ajoneuvojen ja trukkien nopeuksien kasvu asettaa törmäyssuojille ja toiminta-alueiden rajaukseen käytetyille tuotteille uudenlaisia vaatimuksia, joihin TB 400-sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti.

TB400-sarja on erittäin tehokas ottamaan vastaan iskuja ja kuolettamaan liike-energian.

ISO 17025

Tuote on ISO 17025 standardin mukainen.

TB 400 DOUBLE PLUS

 

Joustava Törmäyssuoja TB 400 Double Plus, oikea valinta törmäyssuojaksi jalankulkualueille raskaampien ajoneuvojen törmäyksiltä

TB 400 Double Plus on kaksinkertainen törmäyssuoja, jossa on TB 400 Doupleen lisätty käsikaide.  Näin suojasta on saatu riittävän korkea soveltumaan henkilökulun suojaukseen ajoneuvojen törmäyksiltä.

Yhdistelmä kaksinkertaisesta törmäyssuojasta ja kaiteesta, joustavin ominaisuuksiin.

Iskunkestävyyden kannalta TB 400 Double Plus -tuotteelle tehdään tiukat testit ja tarkistukset, kuten tietysti kaikille FLEX IMPACT® -linjan tuotteille.  Täydellinen valinta suojata kävelyalueita liikennealueilla.

TB 550

TB 550 Vahvaa mutta joustavaa törmäyssuojausta

TB 550 on putkenmuotoinen vahvistettu törmäyssuoja, joka pohjautuu pienemmästä veljestä TB 400:stä. TB 550 poikkeaa kuitenkin pikkuveljestä suuremman putken halkaisijan ja keskipistetoteutuksen suhteen.

Nämä vahvistukset lisäävät iskujen vastaanottokykyä suhteessa TB 400-sarjaan.

Vankka ja ihanteellinen törmäyssuoja raskaampia ajoneuvoja varten ja suurimmille liike-energioille.

FLEX IMPACT ® -perheen muiden törmäyssuojien tapaan, TB 550 säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa törmäyksessä. Näiden esteiden iskunkestävyys ja modulaarisuus on testattu tiukasti.

TB 550 PLUS FENCE

TB 550 Plus Fence, Iskunkestävä törmäyssuoja, jossa on sisäänrakennetut turva-aidat

TB 550 Plus Fence on erityisesti suunniteltu käytettäväksi pysäköintialueilla ja kulkureiteillä. Vahva joustava liikenteen törmäyssuoja estää iskuja ja kuolettaa iskun.  Toisaalta sisäänrakennettu turva-aita suojaa henkilöliikennettä. TB 550 Plus Fence on saatavana kahdessa koossa; 5 metriä tai 10 metriä. Kirkkaan keltainen väri lisää näkyvyyttä niin, että este on helposti nähtävissä myös hiekommassa valaistuksessa.

Kuten kaikissa FLEX IMPACT® -suojissa, TB 550 Plus Fence on suunniteltu vastaanottamaan törmäyksen tai iskun aiheuttama energian. Törmäyssuojan joustavat ominaisuudet ottavat vastaan törmäysenergian ja suoja palaa alkuperäiseen muotoonsa ja ulkonäköönsä osuman jälkeen menettämättä mitään ominaisuuksiaan. Nämä törmäysesteet vaativat hyvin vähän huoltoa ja ne voidaan helposti asentaa uusiin paikkoihin tarpeittesi mukaan.

TB SUPER DOUBLE

TB Super Double on yksinkertaisesti jäykin FLEX IMPACT® -sarjan törmäyssuoja.

FLEX IMPACT® TB Double SUPERssa on uudelleensuunniteltu pääty- ja keskitolpat, joilla aikaansaadaan paras mahdollinen törmäyssuoja raskaita ja/tai nopeasti liikkuvia ajoneuvoja vastaan.

Kuten kaikissa FLEX IMPACT® -suojissa, TB Super Douple on suunniteltu vastaanottamaan törmäyksen tai iskun aiheuttama energian. Törmäyssuojan joustavat ominaisuudet ottavat vastaan törmäysenergian ja suoja palaa alkuperäiseen muotoonsa ja ulkonäköönsä osuman jälkeen menettämättä mitään ominaisuuksiaan.

TB-SUPER Douplea käytetään rakenteiden sekä koneiden suojaamiseen suurilla nopeuksilla tapahtuvilta törmäysenergioilla.

TB SUPER TRIPLE

TB Super Triple, on korkeampi versio TB Super Douplesta kohteisiin, joissa voi ilmetä suuria törmäysenergioita.

TB Super Triple on täydellinen suoja FLEX IMPACT® -sarjan suurille törmäysenergioille.

FLEX IMPACT® TB Super Triplessä on uudelleensuunniteltu pääty- ja keskitolpat, joilla aikaansaadaan paras mahdollinen törmäyssuoja raskaita ja/tai nopeasti liikkuvia ajoneuvoja vastaan.

Liiketoiminta- tai turvallisuuskriittisten kohteiden suurin este.

Kuten kaikissa FLEX IMPACT® -suojissa, TB Super Triple on suunniteltu vastaanottamaan törmäyksen tai iskun aiheuttama energian. Törmäyssuojan joustavat ominaisuudet ottavat vastaan törmäysenergian ja suoja palaa alkuperäiseen muotoonsa ja ulkonäköönsä osuman jälkeen menettämättä mitään ominaisuuksiaan.

TB-SUPER Tripleä käytetään rakenteiden sekä koneiden suojaamiseen suurilla törmäysenergioilla.

SovellusesimerkkejäFlex Impact Joustava Törmäyssuoja TB 550 Flex Impact Joustava Törmäyssuoja TB Mini Flex Impact Joustava Törmäyssuoja TB400 Plus

Flex Impact Joustava Törmäyssuoja TB550

Flex Impact Joustava Törmäyssuoja TB400 Douple Plus

Joustavan törmäyssuojan asennus logistiikkaväylän ja valvomon väliin. Estetään tavaroiden varastointi valvomon seinustalle ja erotetaan henkilöliikenne trukkiliikenteestä.

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

  Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

  Koneiden turvallisuus koneen modernisoinnin yhteydessä

  18.4.2024

  Koneen tai laitteen modernisoinnissa tilaajan ja toimittajan on noudatettava lainsäädäntöä ja turvallisuusvaatimuksia. Tämä vaatii hyvää yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Hyvä yhteistyö parantaa laitteiden toimivuutta, luotettavuutta ja käyttöikää, vähentää riskejä ja kustannuksia, ja lisää asiakastyytyväisyyttä ja mainetta.

  Lue lisää

  Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?

  15.2.2024

  Koneiden turvallisuus ja tekoäly on mielenkiintoinen aihe.  Kiinnostusta ei yhtään vähennä, jos esitämme kysymyksen ”Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?” Aihe sopii mielestäni erinomaisesti tähän hetkeen,…

  Lue lisää

  Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys

  30.12.2023

  Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys   On aika kirjoittaa aiheesta Koneturvallisuuden Auditointi ja Hätäpysäytys, sillä Hätäpysäytys on ylivoimaisesti etsityin hakusana hakukoneissa koneiden turvallisuudessa ja luetuin aihealue BluePlan nettisivuilla.  Hätäpysäytys on myös…

  Lue lisää