FLEX IMPACT®- Joustavat törmäyssuojat

Uutta - NEW  ICE Flex joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiinKatso täältä

FLEX IMPACT®- Joustavia törmäyssuojia käytetään
jalankulkualueiden ja liikkuvan kohteen suojaamiseen. Vahvistetut
polymeerielementit joustavat iskusta ja palautuvat alkuperäiseen
muotoonsa. FLEX IMPACT® on suunniteltu erityisen joustavasta
polymeeristä, jolla on erittäin iskunkestäviä, joustavia ja iskuja
vaimentavia ominaisuuksia.

Lue Polymeerisuojien ominaisuuksista täältä.

KLIKKAA TUOTELAATIKKOA SAADAKSESI LISÄTIETOA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ.


UUTTA, katso tästä ICE Flex® tuote-esite

tai

Selaa uusinta tuoteluetteloa tästä!

 

 

Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

Flex Impact® - Joustavat törmäyssuojat tai Uutta - NEW  ICE Flex® joustava törmäyssuoja kylmiin olosuhteisiin!

FLEX IMPACT® - Modulaariset joustavat törmäyssuojat ovat markkinoiden innovatiivisimpia ja tehty suojaamaan, varastoja, tehtaita, lentokenttiä, kohteita, joissa henkilö pitää erottaa vaara-alueesta tai suojata rakenteita esimerkiksi trukeilta. FLEX IMPACT®- koostuu sarjasta järjestelmiä, joilla saadaan törmäys- ja iskunsuojaus kohteelle. Suojat on valmistettu joustavasta polymeeristä, jolla on erittäin iskunkestävät ominaisuudet suurillakin törmäysnopeuksilla. Vahvistetut polymeerielementit taipuvat iskun vaikutuksesta ja palaavat alkuperäiseen muotoonsa. FLEX IMPACT® suojat suojaavat siis iskukohdetta, että myös iskun aiheuttajaa  vahingoilta.  Muita etuja ovat ruostumattomuus, lattia säästyy ankkurien repeämiltä ja tarvittaessa moduulit voi uudelleen sijoittaa, elinkaarikustannukset ovat ylivertaiset perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

FLEX IMPACT® suojat käsittävät tuotteita suurista joustavista törmäyssuojista (Traffic Barriers) turvakaide/kaide-suojiin (HandRails).  Varastoihin pylvässuojat, sekä järeämmät hyllyjen päätysuojajärjestelmät (Rack Protectors).  Katso viereisestä videosta, kuinka hyvin joustava törmäyssuoja kuolettaa liike-energian ja näin suojaa kuljettajaa sekä ympäristöä lisävahingoilta.

Lue täältä joustavien törmäyssuojien ylivoimaisista ominaisuuksista.

Katso ja hämmästy viereisestä videosta joustavan törmäyssuojan ominaisuuksista, suojata kuljettavaa ja ajoneuvoa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja katsotaan teidän käyttöönne sopiva ratkaisu!

FLEX IMPACT® -modulaariset iskuja vaimentavat joustavat törmäyssuojat

Nimensä mukaisesti törmäyssuojia käytetään trukkien ja ajoneuvojen aiheuttaman törmäyksen vaimentamiseen.  Iskua vaimentava suoja pysäyttää törmäyksen hallitusti ja näin lisävahinkoja ei aiheudu koneeseen tai suojaan.  Suojan muoto palautuu ennalleen törmäyksen jälkeen ja on selkeä kustannussäästö koko elinkaaren ajan.  Näitä suojia käytetään teollisuuden varastoissa, pysäköintihalleissa, paikoissa jossa kuormia liikutellaan trukeilla ja koneilla.  Valittavissa on 17 eri mallia, joista valitsemme juuri sinun kohteeseesi sopivimman ja kustannustehokkaimman mallin. Katso täältä lisää eri törmäyssuojavaihtoehdoista tai Kysy asiantuntijaltamme.

 

FLEX IMPACT® - TB400 Törmäyssuojat trukeille ja ajoneuvoille. Joustavaa suojausta max 5t painoisille trukeille, 18km/h.

TB 400-Plus FLEX IMPACT® Törmäyssuoja käsikaiteella. Jakaa varastoalueen ja suojaa kulkureitit.

FLEX IMPACT®-FE Fence Konesuoja-aidat

Koneturva-aidat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta hartsista joustavuuden varmistamiseksi Aita on kustannustehokas vaihtoehto metalliaidoille. Erityinen lasikuituvahvistettu hartsi antaa joustavuuden aidoille ja palauttaa ne alkuperäiseen muotoonsa iskun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että se vaatii vähemmän huoltoa kuin metalliaidat. Aidat on suunniteltu nopeaan ja helppoon asennukseen.

TB400 FLEX IMPACT® joustava Törmäyssuoja suoja-aidalla

Erityishuomio ruostumattomuus ja sähköä johtamaton materiaali, joka tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen erityisesti muuntamotilojen tai vastaaviin suojauksiin.

Kuormalavahyllyjen törmäyssuojat ovat koneiden, varastohyllyjen pylväiden sekä työskentelyalueiden suojaamisen tarkoitettuja tuotteita. Törmäyssuojamme ovat vahvaa mallia ja esim kuormalavahyllyn tolpan suoja on saanut TϋV Nord sertifiointilaitoksen seftifikaatti. Suojaavat parhaiten varastohyllyjen pylväitä sekä koneita mahdollisilta törmäyksiltä.  Klikkaa tästä lisätietoa eri vaihtoehdoista!

FLEX IMPACT® Törmäyssuojista löytyy omat tuotteensa aukkojen ja kulmien suojaukseen.  Edelleen materiaalina käytetään iskuja vaimentavaa polymeeriä.

Törmäystolpat jaetaan kolmeen kokoluokkaan 1.000kg BO Light, 2.000kg BO Impact ja järeä 3.000kg BO Super.  FLEX IMPACT® -mallissa oleva Goal Post on joustava korkeusrajoitin, joka

suojaa korkeat portit, katokset ja sillat törmäyksiltä korkeisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin.  Tuote soveltuu hyvin myös korotettujen välitasojen suojaukseen.

Klikkaa tästä tuotesivulle.

HD Light Käsikaide

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmä jakaantuu neljään tuoteryhmään:  HD Light, HD Mezza, FE Fence ja HP Plus.  

HD Light tuotteet on täydellinen ja kustannustehokas valinta erottaan jalankulku ja kevyt liikenne.

 

HD Mezza Kaidejärjestelmä, potkulevyllä

HD Mezza:n ominaisuudet ovat samankaltaiset HD Light:n kanssa, mutta HD Mezza on varustettu potkulevyllä, jolloin se soveltuu tasoille/välitasoille, joista on tippumisvaara.

FE Fence on konesuojaukseen soveltuva aitajärjestelmä, kun aita tai kaide joudutaan asentamaan lähelle vaarakohdetta.  FE Fence tuotteita voidaan hyvin sovittaa muihin FLEX IMPACT® tuotteisiin.

HP Plus Kaide varustettuna liukuportilla

HP Plus on ominaisuuksiltaan vahvin versio FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmästä.  HP Plus järjestemään on lisätty kolmas kaide, jolloin törmäysvoimassa päästään yli 1.000kg iskunkestävyyksiin.

Muistutukseksi että kaikki FLEX IMPACT®

Kaidejärjestelmän ja törmäyssuojan yhdistelmä

Kaidejärjestelmän tuotteita voidaan yhdistää FLEX IMPACT® Törmäystuotteiden kanssa paikoissa, joissa rankas varastoliikenne ja jalankulkuliikenne on hyvin lähellä toisiaan.

 

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmässä itse kaide-elementtiksi voidaan valita fluosisoivasta materiaalista tehty kaidejohde, jolloin sähkökatkoksen sattuessa itse kaide jää hohtamaan ja näin näyttää oikean ja turvallisen reitin ulos turvaan.

HP Plus fluorisoiva kaide pimeässä

Napsauta tästä katsoaksesi lisää Kaidejärjestelmäratkaisuja.

Jousivoimalla sulkeutuva Safety Gate estää vahinkoputoamiset portaisiin.

Turvaportit häkkitikkaiden ja työtasojen putoamissuojaksi. Jousellinen turvaportti soveltuu korkeisiin paikkoihin ja ehkäiseen väin tippumista  hoito- ja välitasoilta.

Porttiin saadaan asennettua myös toimintaan kytketty turvaraja tai sähkölukko, jolloin portti soveltuu myös käynnin valvontaa tai pääsyn estämiseen turva-alueelle, esimerkiksi hihnakuljettimien hoitotasoille.  Napsauta tästä katsoaksesi lisää Axes Gate Turvaporttiratkaisuista.

Safety Gate varustettuna Euchner MGB-sähkölukolla. Jousivoimalla sulkeutuva portti estetään pääsy vaara-alueelle sekä suojaa tahattoman horjahtamisen jyrkkään portaikkoon.

Safety Gate varustettuna Euchner MGB-sähkölukolla. Hoitotasolle pääsyn valvonta.

Turva-aidat ja vaatimukset täyttävän suunnittelutyön saat meiltä.

Ota meihin yhteyttä, niin koneturvallisuusasiantuntijamme suunnittelevat teille vaatimukset täyttävät konesuoja-aidat.

  Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

  Miten käsitellä jäännösriskiä koneiden turvallisuudessa?

  5.5.2024

  Koneen tai laitteen modernisoinnissa tilaajan ja toimittajan on noudatettava lainsäädäntöä ja turvallisuusvaatimuksia. Tämä vaatii hyvää yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Hyvä yhteistyö parantaa laitteiden toimivuutta, luotettavuutta ja käyttöikää, vähentää riskejä ja kustannuksia, ja lisää asiakastyytyväisyyttä ja mainetta.

  Lue lisää

  Koneiden turvallisuus koneen modernisoinnin yhteydessä

  18.4.2024

  Koneen tai laitteen modernisoinnissa tilaajan ja toimittajan on noudatettava lainsäädäntöä ja turvallisuusvaatimuksia. Tämä vaatii hyvää yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Hyvä yhteistyö parantaa laitteiden toimivuutta, luotettavuutta ja käyttöikää, vähentää riskejä ja kustannuksia, ja lisää asiakastyytyväisyyttä ja mainetta.

  Lue lisää

  Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?

  15.2.2024

  Koneiden turvallisuus ja tekoäly on mielenkiintoinen aihe.  Kiinnostusta ei yhtään vähennä, jos esitämme kysymyksen ”Kerro miten tekoäly tulee muuttamaan koneiden turvallisuuden asiantuntijatyötä ja dokumentointia?” Aihe sopii mielestäni erinomaisesti tähän hetkeen,…

  Lue lisää

  BluePlan Oy

  Y-tunnus: 2784683-1
  Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
  Puhelin: +358 (0)40 840 3748
  Sähköposti:

  Tietosuojaseloste

  Vastuuvapauslauseke

  Turvallista osaamista

  Sivukartta