FLEX IMPACT® Suojausratkaisuja pysäköintihalleihin

FLEX IMPACT® järjestelmästä löytyy kattava valikoima tuotteita pysäköintihallien suojausratkaisuihin.  Törmäyssuojia (Safety Barriers) käytetään estämään ajoneuvoliikenteen aiheuttamat vaarat.  Nimensä mukaisesti (FLEX IMPACT® ) törmäyssuoja ottaa vastaan iskun joustavasti ja kuolettaa liike-energia turvallisesti.  Näin törmäyssuoja pysyy tukevasti lattiassa kiinni, törmäys ei aiheuta lisävahinko törmäävään ajoneuvoon, liike pysähtyy joustavasti, jolloin kuljettajan loukkaantumisriskit pienenevät huomattavasti.

Kaidejärjestelmällä pystytään tehokkaasti ohjaamaan henkilöiden kulku henkilökululle suunnitelluille reiteille.  Henkilökulkureittien havaitsemista pystytään tehostamaan erinäisillä lattiiaa asennettavilla teipeillä/ohjeistuksilla.

Kaikki joustavat turva esteet, ihan pienimmästä TB Mini mallista lähtien, absorboivat törmäyksen energian, mikä minimoi myös vaikutuksen aiheuttaneen kohteen vahinkoja. Törmäysesteet säilyttävät myös törmäyksen jälkeen niiden ominaisuudet, ulkonäön ja muodon.

Selaa tästä PDF tuoteluetteloa

FLEX IMPACT® Suojausratkaisuja pysäköintihalleihin, törmäyssuojat

Tuotevalikoimaa on saatavissa myös ICE Flex sarjana kylmiin olosuhteisiin.  Katso täältä lisää.

 

TB MINI

 

FLEX IMPACT® TB Mini on pienin ja kevyin iskunsuojaussarja, joka on suunniteltu käytettäväksi kevyillä pyörillä varustetuilla kulkuvälineille aina 1.000kg asti, joilla on pieni vaaratekijä, rajoitettu nopeus sekä suojan korkeus ei ole tärkeä tekijä.

Tämä este koostuu yksittäisestä putkesta, joka on matalalla lattiasta. Erinomainen ja kustannustehokas valinta rullakkohäkkien tai vastaavien aluesuojaukseen.  TB Mini on myös nopea ja helppo asentaa.

 

TB 200

TB 200 on matalin malli ja sen pääasiallisin käyttötarkoitus on toimia pyöränohjaimena tai pyöränsuuntaajana. Tämä tuote valitaan usein estämään ajoneuvoja ylittämästä jalankulkualueiden ja liikennealueiden välisiä rajoja.  Vahvaa kulunohjausta, joka täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Törmäyksen jälkeen TB 200 säilyttää sekä muodon että ulkonäön. TB 200 on kevyt ja modulaarinen, joten se on helppo asentaa kuten muutkin FLEX IMPACT®  tuotteet.  Luokittelupaino n. 3.000kg

 

Pollarit

FLEX IMPACT® -suojatolppa on kustannustehokkain törmäyssuojatolppa kohteisiin, joissa esiintyy usein törmäyksiä, kuten ovien, kulkutien, kulmien ja koneiden läheisyydessä.

FLEX IMPACT® -suojatolpat saat useissa väreissä, kuvioissa ja väriyhdistelmissä. Tämä tekee niistä erittäin helposti havaittavia.  FLEX IMPACT® -suojatolppia voi käyttää yksinään tai lisäsuojana muiden FLEX IMPACT® tuotteiden kanssa, törmäyksille alttiissa paikoissa.

 minimi korkeus 450mm ja maksimi korkeus 2500mm

Synteettisen materiaalinsa joustavien ominaisuuksien takia pylväät taipuvat hieman jokaisen törmäyksen aikana, mutta palaavat alkuperäiseen muotoonsa myöhemmin. Joten korjaukset törmäyksien jälkeen pysyvät mahdollisimman pieninä, mikä FLEX IMPACT® -suojatolppien elinkaarikustannukset erittäin alhaisiksi perinteisiin metallitolppiin nähden.

FLEX IMPACT® -käytetään suojaamaan teollisuusovia, kulmia, seinämiä, sähkökeskuksia ja -kojeita ja koneita törmäyksiltä, joihin liittyy rajoitettuja nopeuksia ja näin ne soveltuvat erittäin hyvin pysäköintihalleihin.

 

GOAL POST Suojaportti

 

 

FLEX IMPACT® - Goal Post, Joustava korkeusrajoitin ja suojaportti, joka suojaa törmäysvaurioilta korkeissa paikoissa.

FLEX IMPACT® -mallin Goal Post on on ajoneuvoaukkojen joustava korkeusrajoitin, joka suojaa ovet, ovipielet, portit, katokset, välitasot, putkistot ja rakenteet ajoneuvojen törmäyksiltä.  Goal Post on tehty samasta FLEX IMPACT® -materiaalista, kun muutkin Flex Impact tuotteet.  Goal Posts on saatavana eri kokoluokissa, joita pystytään joustavasti asentamaan erikoikoisiin kohteisiin.

Törmäysenergioille 3200 Joulea (Goal Post 200) ja 7200 Joulea (Goal Post 250).

Aukon max mitat korkeus ja leveys 6m.

Käyttökohteita pysäköintihallien ajoneuvorampit, nosto-ovet, automaattiovet, pikarullaovet, taitto-ovet, kangasnosto-ovet, lamellinosto-ovet.  Mahdollista varustaa hälytyslaitteella (ääni/valo)

 

 

PLINTHS
& WHEELSTOPPERS

 

 

Rengasohjaimet ja pysäyttimet

Rengasohjaimet ja pysäyttimet

FLEX IMPACT® PLINTHS
& WHEELSTOPPERS suojat ovat ihanteellisia ratkaisu seinien ja jalkalistojen suojaamiseksi
iskuilta, jotka tapahtuvat lattianpinnan tasossa.


Ne toimivat myös renkaiden ohjaimina tai pysäyttiminä, kuten trukeille ja siirtovaunuille.

Näitä tuotteita on helppo yhdistää muiden FlexImpact tuotteiden kanssa.

 

FLEX IMPACT® PLINTHS
& WHEELSTOPPERS käytetään suojaamaan kulmia, seinämiä, sähkökeskuksia ja -kojeita ja koneita törmäyksiltä, joihin liittyy rajoitettuja nopeuksia.

 

Suojausratkaisuja pysäköintihalleihin

 

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

  Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

  Mihin Step2Safety on tehty?

  4.12.2023

  Mihin Step2Safety on tehty?    Mihin Step2Safety on tehty ja miten minä hyödyn siitä?  Konedirektiivi 2006/42/EY ja siitä julkaistu uudistettu painos koneasetus 2023/1230/EU määrittelevät minimi vaatimukset koneiden turvallisuudelle.  Koneasetuksessa määritellään…

  Lue lisää

  Koneiden turvallisuusvelka Osa 1 – Mitä se on?

  18.11.2023

  Koneiden Turvallisuusvelka on tiedostamaton ilmaisu tai ainakin hyvin vähän puhuttu.  Kuitenkin se tuo mielestäni hyvin konkreettisesti esille koneiden turvallisuuden hallinnan ja johtamisen tärkeyden.  Jopa konkreettisemmin, mitä asian tuominen esille Turvallisuusjohtaminen…

  Lue lisää

  Koneasetus 2023/1230/EU – Merkittävä muutos

  3.11.2023

  Koneasetus 2023/1230/EU – Merkittävä muutos   Koneasetus 2023/1230/EU – Merkittävä muutos on ollut koneiden turvallisuutta tekevien henkilöiden ”huulilla” jo jonkin tovin.  Sen tiimoilta on ehditty maalailemaan ”piruja seinälle”, myös synkkiä…

  Lue lisää

  BluePlan Oy

  Y-tunnus: 2784683-1
  Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
  Puhelin: +358 (0)40 840 3748
  Sähköposti:

  Tietosuojaseloste

  Vastuuvapauslauseke

  Turvallista osaamista

  Sivukartta