Työpaikkailmoitus

 

Maailmanlaajuisesti kiristyvät vastuullisuus- ja turvallisuusvaatimukset edellyttävät yrityksiltä nopeita toimenpiteitä.

 

Panostukset parempaan turvallisuuteen lisäävät kaiken toiminnan tehokkuutta ja tuovat merkittäviä kustannussäästöjä. Viime kädessä tärkeintä on kuitenkin turvallisuuden arvo itsessään: jokainen tapaturma on liikaa.

 

BluePlan on koneiden turvallisuuden edelläkävijä. Meillä on kokonaisvaltaista osaamista sekä uusien että käytössä olevien tuotantolaitteiden turvallisuudesta. Suunnittelemme ja toteutamme korkealaatuisia teollisuuden turvallisuusratkaisuja ja tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa ratkaisemmalla monimutkaisimmatkin koneiden turvallisuushaasteet.

 

Katso lisää osoitteessa https://www.blueplan.fi ja https://www.step2safety.fi

 

BluePlan on kehittänyt Step2Safetyn vastaukseksi paremman turvallisuuden vaatimuksiin. Me autamme yrityksiä toimimaan vastuullisemmin, läpinäkyvämmin ja tehokkaammin. Ennen kaikkea haluamme, että jokainen tapaturma vältetään ja jokainen työntekijä pääsee iltaisin terveenä kotiin.

 

Step2Safety on kaiken koneiden turvallisuuden ensimmäisenä maailmassa yhteen paikkaan kokoava digitaalinen kokonaispalvelu. Kaikki koneiden dokumentaatio on Step2Safetyssä helposti saatavilla ja aina tallessa. Ensimmäistä kertaa kaikki turvallisuustieto on nyt kerätty yhteen, helppokäyttöiseen palveluun. Asiakkaitamme ovat valmistava teollisuus ja koneita rakentavat yritykset.

 

Koneiden riskienhallinnan asiantuntija

 

Toteuta intohimoasi ja tule koneiden riskienhallinnan teknisen asiantuntijatyön päävastuulliseksi koneiden turvallisuutta uudistavalle BluePlanille! Pääset viemään kansainvälisille markkinoille ja alan johtaville toimijoille työympäristöjen järjestelmiin integroitavaa uutta turvallisuuden innovaatiota. BluePlanillä sinulla on mahdollisuus kasvaa johtavaan positioon koneiden riskienhallinnassa.

 

Työssäsi yhdistyy itsenäinen vastuualueen hoitaminen ja yhteistyö asiasisällössä tiimimme kanssa. Kohderyhmämme ovat erityisesti teollisuusyritykset sekä kone- ja laitevalmistajat, jotka satsaavat turvallisuuteen.

 

Haemme tekijää, jolta löytyy motivaatiota ja taitoa lähteä kehittämään toimintaamme eteenpäin. Toivomme sinulta teknistä taustaa esimerkiksi sähkö- ja automaatioalalta. Suuri etu olisi käytännön työkokemus koneenrakennuksesta, sekä koneasetuksen tunteminen.

 

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit ongelmanratkaisutilanteista sekä luovasta ajattelusta. Työtehtäväsi räätälöidään lähtötilanteesi mukaan, mutta jotkin seuraavista tulisi resonoida sinua

  • kehittää Step2Safety-palvelua eteenpäin
  • asiakasprojektien johtaminen
  • yhteistyökumppaniverkoston kehittäminen
  • tekninen tuki, opastus ja asiantuntijatyö sekä asiakkaan luona että etänä
  • digitaalisen innovaation ja palveluprosessin kehittäminen

 

Työpaikkasi voi sijaita missä tahansa, ja etätyöt ovat meillä itsestäänselvyys. Teemme töitä joustavasti noin 7,5h päivässä – meille tärkeintä on se, että työt tulee tehtyä ja työn laatu pysyy korkeana.

 

BluePlanillä pääset mukaan uuden äärelle – tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, ja toivomme sinulta näkemystä, innovatiivisuutta, intohimoa, soveltamisen taitoja sekä Aitoa halua kehittää ja kehittyä itse ammattilaisena jatkuvasti työssäsi.

 

Tiedustelut ja haku:

Jari Saarola, toimitusjohtaja

Elotie 8, 15860 Hollola

Gsm +358 40 840 3748