Ota yhteyttä: 040-840 3748

FLEX IMPACT®- Modulaariset turvasuojat

FLEX IMPACT®- Modulaarisia turvasuojia käytetään
jalankulkualueiden ja liikkuvan kohteen suojaamiseen. Vahvistetut
polymeerielementit joustavat iskusta ja palautuvat alkuperäiseen
muotoonsa. FLEX IMPACT® on suunniteltu erityisen joustavasta
polymeeristä, jolla on erittäin iskunkestäviä, joustavia ja iskuja
vaimentavia ominaisuuksia.

Lue Polymeerisuojien ominaisuuksista täältä.

KLIKKAA TUOTELAATIKKOA SAADAKSESI LISÄTIETOA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ.

UUTTA, Tässä linkki 2019 tuoteluetteloon

Flex Impact® - Modulaariset turvajärjestelmät

FLEX IMPACT® - Modulaariset turvajärjestelmät ovat markkinoiden innovatiivisimpia ja tehty suojaamaan, varastoja, tehtaita, lentokenttiä, kohteita, joissa henkilö pitää erottaa vaara-alueesta tai suojata rakenteita esimerkiksi trukeilta. FLEX IMPACT®- koostuu sarjasta järjestelmiä, joilla saadaan törmäys- ja iskunsuojaus kohteelle. Suojat on valmistettu joustavasta polymeeristä, jolla on erittäin iskunkestävät ominaisuudet suurillakin törmäysnopeuksilla. Vahvistetut polymeerielementit taipuvat iskun vaikutuksesta ja palaavat alkuperäiseen muotoonsa. FLEX IMPACT® suojat suojaavat siis iskukohdetta, että myös iskun aiheuttajaa  vahingoilta.  Muita etuja ovat ruostumattomuus, lattia säästyy ankkurien repeämiltä ja tarvittaessa moduulit voi uudelleen sijoittaa, elinkaarikustannukset ovat ylivertaiset perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

FLEX IMPACT® suojat käsittävät tuotteita suurista törmäyssuojista (Traffic Barriers) turvakaide/kaide-suojiin (HandRails).  Varastoihin erinäiset pylvässuojat, sekä järeämmät hyllyjen päätysuojajärjestelmät (Rack Protectors).

Lue täältä joustavien törmäyssuojien ylivoimaisista ominaisuuksista.

Katso ja hämmästy viereisestä videosta joustavan törmäyssuojan ominaisuuksista, suojata kuljettavaa ja ajoneuvoa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja katsotaan teidän käyttöönne sopiva ratkaisu!

FLEX IMPACT® -modulaariset iskuja vaimentavat turvaesteet

FLEX IMPACT®-FE Fence Konesuoja aidat

Koneturva-aidat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta hartsista joustavuuden varmistamiseksi Aita on kustannustehokas vaihtoehto metalliaidoille. Erityinen lasikuituvahvistettu hartsi antaa joustavuuden aidoille ja palauttaa ne alkuperäiseen muotoonsa iskun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että se vaatii vähemmän huoltoa kuin metalliaidat. Aidat on suunniteltu nopeaan ja helppoon asennukseen.

TB400 FLEX IMPACT® joustava Törmäyssuoja suoja-aidalla

Erityishuomio ruostumattomuus ja sähköä johtamaton materiaali, joka tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen erityisesti muuntamotilojen tai vastaaviin suojauksiin.

BO Light ja Impact

FLEX IMPACT® Törmäyssuojista löytyy omat tuotteensa aukkojen ja kulmien suojaukseen.  Edelleen materiaalina käytetään iskuja vaimentavaa polymeeriä.

Törmäystolpat jaetaan kolmeen kokoluokkaan 1.000kg BO Light, 2.000kg BO Impact ja järeä 3.000kg BO Super.

BO Super

FLEX IMPACT® -mallissa oleva Goal Post on joustava korkeusrajoitin, joka

GoalPost korkeusrajoitin

suojaa korkeat portit, katokset ja sillat törmäyksiltä korkeisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin.  Tuote soveltuu hyvin myös korotettujen välitasojen suojaukseen.

Klikkaa tästä tuotesivulle.

 

 

Rengasohjaimet ja pysäyttimet

Rengasohjaimet ja pysäyttimet

HD Light Käsikaide

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmä jakaantuu neljään tuoteryhmään:  HD Light, HD Mezza, FE Fence ja HP Plus.  

HD Light tuotteet on täydellinen ja kustannustehokas valinta erottaan jalankulku ja kevyt liikenne.

 

HD Mezza Kaidejärjestelmä, potkulevyllä

HD Mezza:n ominaisuudet ovat samankaltaiset HD Light:n kanssa, mutta HD Mezza on varustettu potkulevyllä, jolloin se soveltuu tasoille/välitasoille, joista on tippumisvaara.

FE Fence on konesuojaukseen soveltuva aitajärjestelmä, kun aita tai kaide joudutaan asentamaan lähelle vaarakohdetta.  FE Fence tuotteita voidaan hyvin sovittaa muihin FLEX IMPACT® tuotteisiin.

HP Plus Kaide varustettuna liukuportilla

HP Plus on ominaisuuksiltaan vahvin versio FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmästä.  HP Plus järjestemään on lisätty kolmas kaide, jolloin törmäysvoimassa päästään yli 1.000kg iskunkestävyyksiin.

Muistutukseksi että kaikki FLEX IMPACT®

Kaidejärjestelmän ja törmäyssuojan yhdistelmä

Kaidejärjestelmän tuotteita voidaan yhdistää FLEX IMPACT® Törmäystuotteiden kanssa paikoissa, joissa rankas varastoliikenne ja jalankulkuliikenne on hyvin lähellä toisiaan.

 

FLEX IMPACT® Kaidejärjestelmässä itse kaide-elementtiksi voidaan valita fluosisoivasta materiaalista tehty kaidejohde, jolloin sähkökatkoksen sattuessa itse kaide jää hohtamaan ja näin näyttää oikean ja turvallisen reitin ulos turvaan.

HP Plus fluorisoiva kaide pimeässä

Napsauta tästä katsoaksesi lisää Kaidejärjestelmäratkaisuja.

Jousivoimalla sulkeutuva Safety Gate estää vahinkoputoamiset portaisiin.

Turvaportit häkkitikkaiden ja työtasojen putoamissuojaksi. Jousellinen turvaportti soveltuu korkeisiin paikkoihin ja ehkäiseen väin tippumista  hoito- ja välitasoilta.

Porttiin saadaan asennettua myös toimintaan kytketty turvaraja tai sähkölukko, jolloin portti soveltuu myös käynnin valvontaa tai pääsyn estämiseen turva-alueelle, esimerkiksi hihnakuljettimien hoitotasoille.  Napsauta tästä katsoaksesi lisää Axes Gate Turvaporttiratkaisuista.

Safety Gate varustettuna Euchner MGB-sähkölukolla. Jousivoimalla sulkeutuva portti estetään pääsy vaara-alueelle sekä suojaa tahattoman horjahtamisen jyrkkään portaikkoon.

Safety Gate varustettuna Euchner MGB-sähkölukolla. Hoitotasolle pääsyn valvonta.

Turva-aidat ja vaatimukset täyttävän suunnittelutyön saat meiltä.

Ota meihin yhteyttä, niin koneturvallisuusasiantuntijamme suunnittelevat teille vaatimukset täyttävät konesuoja-aidat.

Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

Hihnakuljettimien turvallistaminen

helmikuu 11, 2019

  Hihnakuljettimet ovat kenties yksi vaarallisimmista kuljetinlaitteista teollisuudessa.  Tämä vaarattoman näköinen ja tuntuinen kuljetin sisältää kuitenkin monia vaarakohtia ja ehkä juuri ”vaarattoman näköinen” lisää kuljettimen vaarallisuutta.  Hihnakuljettimiakin on monen tyyppisiä…

Lue lisää

Standardit erinomainen apu koneturvallisuudessa

tammikuu 9, 2019

Standardit ovat erinomainen apu koneturvallisuudessa, sillä niiden laadinnassa on huomioitu komiteoiden laajaa poikkitieteellistä näkemystä.

Lue lisää

Turva-aitojen käyntiovien valvonta

lokakuu 15, 2018

Turva-aita on konesuojauksen peruskomponentti, jonka asennuksessa tulee ottaa huomioon koneturvallisuuden peruskysymys, etäisyys vaaran kohteeseen. Turva-aidan vähimmäiskorkeudeksi on määritelty 1m, jonka korkuinen suoja katsotaan rajoittavan kehon liikettä riittävästi. Aita suojaa luvattomalta pääsyltä koneen vaara-alueelle, Oviin pitää laittaa säädösten mukainen valvonta, jotta kone on turvallisesa tilassa jos ovi on auki.

Lue lisää

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: 040-840 3748
Sähköposti: blueplan@blueplan.fi

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista