Vastuuvapauslauseke

 

Internet-sivuillamme käsitellyt aiheet eivät ole yksilöllistä koneturvapalvelua. Tarkemman ja yksilöllisen koneturvapalvelun antaminen edellyttäisi asiakkaan taustojen, tavoitteiden ja riskien kartoittamista sekä erityistä lupaa. Toimintamme perustuu aidosti riippumattomaan, palveluntilaajan etua ajavaan toimintatapaan.

Julkaisun tai sivuston tietoja ei ole tarkoitettu tarjouksiksi tai toimintakehotuksiksi. Annetut tiedot eivät myöskään liity yksittäisen julkaisun vastaanottajan turvallisuusratkaisuiksi tai erityistarpeisiin. Esityksen sisältämät arviot, tiedot ja mielipiteet perustuvat lähteisiin, joita BluePlan Oy pitää oikeina ja luotettavina.

BluePlan Oy ei kuitenkaan takaa sitä, että oheiset tiedot olisivat täydellisiä, virheettömiä tai ajantasaisia.

BluePlan Oy tai sen palveluksessa oleva henkilökunta ei vastaa sivuston mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä turvallisuus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

BluePlan Oy ei vastaa sivuston kävijöiden esittämistä mielipiteistä ja kommenteista, ja mahdollisesti niiden perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä turvallisuus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Vastuu tämän esityksen perusteella tehtyjen päätösten aiheuttamista mahdollisista tappioista kantaa yksinomaan lopullisen toteutuksen tai ratkaisun tekijä itse.

Meillä on oikeus muuttaa tätä selostetta. Ilmoitamme muutoksista sinulle verkkosivuillamme www.blueplan.fi josta löydät viimeisimmän version tästä selosteesta.

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista

Sivukartta