Siirry sisältöön

Ota yhteyttä: 040 840 3748

FLEX IMPACT® Kuormalavahyllyjen suojaus

Kuormalavahyllyt ovat hyllyjen vaurioille alttiissa ympäristössä, varastoissa ja tuotantotiloissa, joissa on paljon liikennettä.  Kuormalavahyllyjen vaurioiden ennaltaehkäisyn kannalta tärkeää on henkilökunnan koulutus ja toisena tulee kuormalavahyllyjen suojaus.

FLEX IMPACT® -suojaussarjasta löytyy omat tuotteet, jotka on juuri tehty kuormalavahyllyjen trukkikäytävien suojaustarpeisiin.  Pylvässuojat ovat TÜV NORD testauksen hyväksytysti läpäisseet (DIN EN 15512 chapter 6.4.1 / 1326KU01460 (1000 joulea) ).  Pylvässuojiin on saatavissa täytteitä ja tiivisteitä, joilla pystytään kasvattamaan suojan iskunvaimennuskykyä ja toisaalta puhtaanapito on helpompaa.

Tuotesarjasta löytyy myös tuotteet kuormalavahyllyjen päätysuojaukseen, sekä myös vastakkain aseteltujen hyllykköjen takarajoittimet, jotka luokitellaan turvallisuustekijäksi, jos hyllyjen välissä on sprinklerijärjestelmä.

Tunnelisuojauksiin soveltuu hyvin FLEX IMPACT® Goal Post-tyyppinen suojaus, unohtamatta FLEX IMPACT®-Pollarituotesarjaa.

Asentamalla FLEX IMPACT® Rack Protector -suojaukset pienennät huomattavasti törmäyksistä aiheutuvia vahinkoja, ellei nämä poistu kokonaan.

Kuormalavahyllyjen törmäyssuojat pienentää huomattavasti onnettomuusriskiä!

Lataa tästä PDF tuoteluettelo

Tässä linkki Joustavien törmäyssuojien verkkokauppaan.

 

FLEX IMPACT® Kuormalavahyllyjen suojauksen tuotevalikoima

RE RackBull®

FLEX IMPACT® RE RackBull®- Kuormalavahyllyjen pylväiden yleisin törmäyssuoja, sopii kaikkien valmistajien kuormalavahyllypylväisiin.

FLEX IMPACT®  RackBull on innovatiivinen kuormalavahyllypylväiden suojausjärjestelmä FLEX IMPACT® -tuoteperheessä.  Johtuen yhtenäisen kansainvälisen standardin puuttuminen, kuormalavahyllyjen pylväiden äärimitoissa, on yrityksille erittäin vaikeaa löytää suojaa, joka sopisi eri kokoisille kuormalavahyllypylväille.

FLEX IMPACT® RE RackBull käsittelee tätä ongelmaa innovatiivisella tavalla. Tällä pylvässuojalla sinun ei tarvitse enää huolehtia tarkoista mittauksista, koska RackBull on markkinoiden ensimmäinen yleinen pylvässuoja, joka sopii kaikkiin pylväisiin/tolppiin.

Pylvässuojat ovat läpäisseet TÜV NORD testin 1000J iskuenergialla.  Malleina RACKBULL Large ja RACKBULL X-Large.

 

 

RE RACK END

 

FLEX IMPACT® - RE Rack End on kustannustehokas kuormalavahyllyjen päätysuoja, kun riski katsotaan kohdistuvan pääasiassa kuormalavahyllyjen kulmiin.  Kulmat ja nurkat ovatkin varastoissa suurimman riskin omaavia törmäyspaikkoja.

Voidaankin sanoa, että RE Rack End on kuormalavahyllyjen päätyjen perussuoja.

Tärkeimpiä ominaisuudet:

  • Valmistettu BSP-polymeeristä, jossa on dynaaminen muisti, joka on suunniteltu erityisesti imemään iskuja ja palaa heti alkuperäiseen muotoonsa
  • Erittäin kevyt ja helppo asentaa
  • Korjaamot ankkurit estävät haarukoita leikkaamaan ne pois
  • Standard pituus: 2,2m
  • Käytettävissä olevat pituudet: max 3,2m
  • Korkeus: 530mm

 

 

RE RACK END WITH SUPPORT

 

RE Rack End with Support on FLEX IMPACT® -tuotesarjan kuormalavahyllyjen päätysuojaukseen suunniteltu vahva törmäyssuoja.  Päätysuoja on vahvistettu keskituella, joka tekee siitä erittäin vahvan, poissulkematta FLEX IMPACT® -tuotesarjan ylivoimaisia ominaisuuksia kuten törmäysenergian vaimentaminen ja alkuperäiseen muodon säilyttäminen sekä suoja ei menetä ulkonäköänsä osuman jälkeen.

Tämä tarkoittaa, että korjaamisista tai vaihtamisestä johtuvat elinkaarikustannukset jäävät minimiin metallisiin tuotteisiin verrattuna.

Estää kuormalavahyllyjen vauriot trukkien ja muiden ajoneuvojen törmäyksen sattuessa ja vahvin rakenne.

 

 

GOAL POST Suojaportti

 

 

FLEX IMPACT® - Goal Post, Joustava korkeusrajoitin ja suojaportti, joka suojaa törmäysvaurioilta korkeissa paikoissa.

FLEX IMPACT® -mallin Goal Post on tunneleiden ja lastausaukkojen on joustava korkeusrajoitin, joka suojaa tunnelit, portit, katokset, välitasot, työtasot ja sillat ajoneuvojen törmäyksiltä.  Goal Post on tehty samasta FLEX IMPACT® -materiaalista ja kiinnittimistä mitä kaikki FLEX IMPACT® -tuotteet. Goal Post on saatavana eri kokoluokissa, joita pystytään joustavasti asentamaan aukkoihin.  Saatavissa eri väreissä, kosketusesteellä tai ilman.

Käyttökohteita kuormalavahyllyjen tunnelit/-ajo aukot,  oviaukot, suuret portit, lastaussillat jne suojaus sekä varoitus. Mahdollista varustaa hälytyslaitteella (ääni/valo)

 

 

 

BO SUPER Suojatolppa

 

FLEX IMPACT®  BO Super Suojatolpat, parasta suojausta raskaalle liikenteelle.

BO Super -suojatolppa on järein versio FLEX IMPACT® suojatolpista.  Bo Super on ihanteellinen joustavan suoja suojaamaan porttien ja kulkureittien kulmia sekä koneiden rakenteita.

FLEX IMPACT®  BO Super Suojatolpat ovat erittäin näkyviä ja kestäviä.

FLEX IMPACT® BO Super saat useissa väreissä, kuvioissa ja väriyhdistelmissä. FLEX IMPACT® BO Suojatolppia voidaan joustavasti käyttää muiden FLEX IMPACT® tuotteiden lisäsuojana, törmäyksille alttiissa paikoissa.

 

 

 

BO IMPACT Suojatolppa

 

FLEX IMPACT® BO Impact -suojatolppa on kustannustehokkain joustava suojatolppa kohteisiin, joissa esiintyy usein törmäyksiä, kuten ovien, kulkutien, kulmien ja koneiden läheisyydessä.

FLEX IMPACT® BO Impact suojatolpat saat useissa väreissä, kuvioissa ja väriyhdistelmissä. Tämä tekee niistä erittäin helposti havaittavia.  FLEX IMPACT® BO Suojatolppia voidaan joustavasti käyttää muiden FLEX IMPACT® tuotteiden lisäsuojana, törmäyksille alttiissa paikoissa.

Synteettisen materiaalinsa joustavien ominaisuuksien takia pylväät taipuvat hieman jokaisen törmäyksen aikana, mutta palaavat alkuperäiseen muotoonsa myöhemmin. Joten korjaukset törmäyksien jälkeen pysyvät mahdollisimman pieninä, mikä FLEX IMPACT® BO Impact suojatolppien elinkaarikustannukset erittäin alhaisiksi perinteisiin metallitolppiin nähden.

BO Impactia käytetään suojaamaan teollisuusovia, kulmia, seinämiä, sähkökeskuksia ja -kojeita ja koneita törmäyksiltä, joihin liittyy rajoitettuja nopeuksia.

 

 

 

 

Sovellusesimerkkejä tulossa ...

Eikö löytynyt sopivaa?

Jos kyseisistä palvelupaketeista ei löydy tarpeillesi sopivaa pakettia, otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

Lisää luettavaa koneturvallisuudesta

Turvallisuuden lisääminen ei ole vain turva-aita vaarallisen koneen ympärillä ­– asiallinen koneen turvallistaminen lähtee hyvästä suunnittelusta

16.1.2020

Turva-aita on juuri niin hyvä kuin sen suunnittelutyö on ollut. Toisin sanoen, jos suunnittelu ei ole ollut ammattilaisen tekemää ja ammattitaitoista, turva-aita on vain aita, este, jolla pyritään estämään pääsy…

Lue lisää

Hihnakuljettimien turvallisuudesta kannattaa pitää huolta – Se säästää rahaa ja vähentää tapaturmia

24.9.2019

Hihnakuljetin on teollisuuden materiaalien siirtämisessä yleisin ja tärkein kuljetuslaite. Materiaalisiirtojen automatisoituessa hihnakuljettimien määrä jatkaa kasvamistaan ja samalla kasvaa tarve pitää kuljettimet turvallisena ja käyttövarmana.

Lue lisää

Hihnakuljettimien turvallistaminen

11.2.2019

  Hihnakuljettimet ovat kenties yksi vaarallisimmista kuljetinlaitteista teollisuudessa.  Tämä vaarattoman näköinen ja tuntuinen kuljetin sisältää kuitenkin monia vaarakohtia ja ehkä juuri ”vaarattoman näköinen” lisää kuljettimen vaarallisuutta.  Hihnakuljettimiakin on monen tyyppisiä…

Lue lisää

BluePlan Oy

Y-tunnus: 2784683-1
Osoite: Elotie 8, 15860 Hollola Finland
Puhelin: +358 (0)40 840 3748
Sähköposti:

Tietosuojaseloste

Vastuuvapauslauseke

Turvallista osaamista

Asiantuntevaa turvaosaamista

Nyt ilmainen turvallisuuskonsultointi!

Varaa